Cele două companii-rezidente urmează să creeze peste 500 de locuri de muncă noi. La prima etapă - până la sfârșitul anului curent, vor fi angajate aproximativ 150 de persoane. „Majorarea numărului locurilor de muncă, mai ales în sectorul industrial, va contribui semnificativ la creșterea transferurilor către buget”, se precizează într-un comunicat de presă.

Compania moldo-română Elektromanufacturing SRL va produce componente electrice și electronice cu valoare adăugată înaltă. În cadrul Parcului Industrial „Răut”, în urma concursului din 19 septembrie 2014, își desfășoară activitatea 7 companii-rezidente, în special, din industria constructoare de mașini - echipament medical, hidroacustic de navigație, industrial, echipament pentru transportul feroviar, servicii etc.

Parcul Industrial „Răut” oferă rezidenților săi încăperi de producere și oficii, spații pentru construcție și servicii necesare dezvoltării unei afaceri în industrie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!