„Vedeți ce se întâmplă dacă nu se văd marcajele? Vă rog la anul să cumpărați altă vopsea pentru marcaj. În al doilea rând, marcați toate trecerile. Nu faceți excepții. Nu există motiv care ar putea justificate omiterea marcajelor într-un sector sau altul. Știu că în acest an ați exclus o parte din marcaje că nu știu ce ați făcut, nu știu unde în altă parte”, a declarat Silvia Radu.

În aceeași ordine de idei, primarul general interimar a precizat că dacă va fi nevoie, va discuta cu responsabilii de la Guvern pentru a schimba standartul vopselei care este folosită pentru trasarea marcajelor:

„Nu mai cumpărați var, cumpărați vopsea care să  fie pe 3-4 ani. Nu suntem așa de bogați ca să ne permitem să cumpărăm lucruri ieftine”, a adăugat edilul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!