Internet fix la viteză de 100 Mbps, Internet mobil cu 16 GB incluşi lunar, Televiziune digitală cu 111 canale TV dintre care 20 sunt în format HD şi Televiziune digitală pe mobil, într-un singur pachet, la doar 199 lei pe lună, până la 6 luni de la conectare. După expirarea perioadei promoţionale, beneficiezi în continuare de cel mai bun preţ, cu reducerea obţinută la combinarea mai multor servicii Moldtelecom.

Acum toate serviciile de care ai nevoie sunt la un singur operator, într-un singur pachet, la cel mai avantajos preţ, ca să economiseşti bani lunar şi timp pentru toate celelalte lucruri pe care îţi place să le faci.

Ai o mulţime de posibilităţi şi avantaje la combinarea serviciilor de la Moldtelecom

- Pachet personalizat în care singur combini serviciile de care ai nevoie;

- Conectare la domiciliu;

- Reduceri generoase;

- O singură factură pentru achitarea tuturor serviciilor;

- Program de loialitate;

- Un punct comun de plată a facturii la toate serviciile;

- Asistenţă integrată, cu un singur punct de contact;

În plus, fiecare serviciu în parte de la Moldtelecom îţi oferă beneficii pe măsură.

Pentru Internet fix de la Moldtelecom beneficiezi de conectare şi echipament wifi gratuit, acoperire naţională, trafic internet nelimitat, calitate şi stabilitate garantată printr-o reţea de fibră optică 100 G şi de posibilitatea conectării serviciului safe web şi turbo buton.

Televiziunea digitală IPTV de la Moldtelecom îţi pune la dispoziţie o gamă largă de canale TV inclusiv în format HD, serviciul Multisceen şi MEGOGO incluse gratuit. În plus, te bucuri de funcţii interactive: pauză, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programe favorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare şi a subtitrărilor şi de o telecomandă unică. Mai mult, conectarea celui de-al doilea şi al treilea televizor este gratuită.

Cu pachetele de Internet mobil de la Unite te bucuri de modem gratuit la conectare, viteză de până la 175 Mbps, bonus pentru loialitate, trafic internet extra pachet gratuit şi nelimitat, etc.

Abonamentele de telefonie mobilă Unite îţi oferă bonus generos de trafic internet suplimentar, cele mai mici tarife extra pachet pentru apeluri în reţea şi apeluri naţionale, comunicare gratuită şi nelimitată în rețeaua Unite şi Moldtelecom, posibilitatea de a alege între minute, SMS sau MB precum şi cele mai bune preţuri în rate la smartphone-uri performante.

Acum, la combinarea serviciilor te bucuri de o soluţie completă pentru că poţi opta şi pentru un televizor în credit, direct de la operatorul tău Moldtelecom. Ai la dispoziţie patru modele de televizoare pentru a te bucura de o calitate excepţională a imaginii şi sunetului canalelor tale TV preferate:

- 32" LED TV Toshiba 32S1740EV, cu o rată lunară de 229 lei;

- 43” Hisense H43N2100C, cu o rată lunară de 399 lei;

- 43" LED TV LG 43LJ594V, cu o rată lunară de 514 lei;

- 50" LED TV Hisense H50N5300, cu o rată lunară de 654 lei

De sărbători alege să petreci cât mai deosebit timpul alături de cei dragi având la îndemână cele mai inovatoare servicii - Internet acasă, Internet pe mobil, Televiziune acasă şi Televiziune pe mobil, într-un singur pachet începând cu 199 lei pe lună, până la 6 luni de la conectare.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluţii integrate mobile - fixe - Internet - TV.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.