„Ceremonia de deschidere a sediului Președinției urmează să aibă loc în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Republicii Turcia în Moldova, care va avea loc în mai 2018, la invitația mea personală. De asemenea, în cadrul discuțiilor am apreciat semnarea Acordului în domeniul securităţii sociale, așa cum a fost solicitat de către reprezentanții diasporei moldovenești în Turcia de mai mult timp, inclusiv în cadrul vizitei mele la Istanbul”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Asistența financiară a venit prin intermediul Agenţiei Turce pentru Cooperare şi Coordonare.

Amintim că în aprilie acestui an Dodon anunța că a găsit parțial surse pentru repararea sediului Președinției. El preciza că acestea ar proveni de la parteneri din afara țării, iar lucrările de reparație urmează să înceapă în luna mai a acestui an.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!