StarNet ți-a pregătit o mulțime de surprize care te vor aduce mereu aproape de cei dragi: 5 Sisteme Home Cinema, 5 Televizoare LED Smart Ultra HD, 10 Console de Joc cu set VR, 10 Console Xbox PlayStation, 10 Hoverboard-uri, 10 Laptopuri performante, 10 Sisteme PC avansate, plus alte sute de premii. Tu alegi cum petreci clipele speciale cu cei dragi, comunicați, vizionați filmele și serialele preferate de Crăciun sau vă întreceți la jocuri video. Cert e faptul că darurile StarNet mereu te vor bucura, aducându-te aproape de familie și prieteni.

Iată cum ajunge la tine magia cadourilor! În perioada 20 decembrie 2017 - 31 ianuarie 2018, ia-ți un abonament StarNet: Internet Only de la 150 lei sau Triple Play (cu 3 echipamente TV incluse) de la 200 lei și automat participi la tombola cu șanse egale de câștig.

Rămâi aproape, pentru că StarNet va oferi premii speciale săptămânal, iar marea extragere va avea loc la sfârșitul promoției. Toți câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul RANDOM.ORG.

Răsfoiește detaliile privind promoția iernii și celelalte sute de cadouri pe promo.starnet.md, iar pentru a vedea toate etapele tombolei, urmărește pagina de Facebook StarNet.

StarNet îți dorește să memorezi toate experiențele speciale petrecute împreună cu familia și să profiți de cea mai frumoasă perioadă a anului, când dorințele tale devin realitate. Dacă e Crăciun, e magia cadourilor de la StarNet!

StarNet - împreună schimbăm viitorul!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.