Volumul producţiei a crescut în special la activităţile: fabricarea uleiurilor şi grăsimilor vegetale şi animale - de 3,4 ori (motivând creşterea indicelui general cu 0,8%); producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne - cu 24,5% (motivînd creşterea pe total industrie cu 1,0%).
De asemenea, a crescut producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate - cu 9,5 % (motivând creşterea pe total industrie cu 0,1%); fabricarea produselor lactate - cu 7,6% (motivând creşterea pe total industrie cu 0,3%); fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase - cu 6,4% (motivând creşterea pe total industrie cu 0,1%); prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor - cu 5,4% (motivând creşterea pe total industrie - cu 0,1%).
În acelaşi timp s-au înregistrat reduceri ale volumului de producţie la următoarele activităţi ale industriei alimentare: distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice - cu 29,9% (motivând descreşterea pe total industrie cu 0,8%); fabricarea vinurilor din struguri - cu 26,8% (motivând descreşterea pe total industrie cu 1,1%); fabricarea produselor de morărit, a amidonului şi produselor din amidon - cu 12,0% (motivând descreşterea pe total industrie cu 0,1%).
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.