„Potrivit clienților noștri, oferirea gajului încetinește foarte des procesul de obținere a unui credit, totodată deținătorii de mici afaceri uneori pur și simplu nu pot oferi un gaj pentru suma necesară. Anume din acest considerent am elaborat o ofertă cu privire la  gaj, care soluționează această sarcină pentru o anumită categorie de clienți", a menționat șefa departamentului clienți business Microinvest, Olga Podfigurnaia.

Compania pune accentul pe viteza și eficiența procesului de finanțare. Astfel, clientul poate completa o cerere de împrumut online, accesând site-ul Microinvest. Ulterior acesta va fi contactat de un expert în creditare pentru stabilirea unei întâlniri. În maxim 24 de ore de la întâlnire clientul va primi deja decizia companiei.

Totodată, Microinvest manifestă o abordare responsabilă în procesul de creditare, având drept scop dezvoltarea mediului de business, dar fără a supra îndatora oamenii de afaceri cu plăți lunare excesive pentru rambursarea împrumuturilor. Astfel, activitatea clienților este analizată minuțios, pentru a vedea situația reală a fiecăruia.

Toți cei interesați de oferta Microinvest pot deja completa cerere online pe site-ul companiei sau contacta una dintre cele 12 filiale din întreaga țară. Echipa de experți profesioniști, tineri și activi în domeniul creditării vă va ajuta să obțineți un împrumut rapid, fără prea multe documente și în timp util.

__________________________

Microinvest este o companie de micro finanțare cu capital străin, care activează pe teritoriul Republicii Moldova din 2003. Compania creditează întreprinderile mici din Republica Moldova din 2003 și este unul dintre liderii acestui segment portofoliul său numărând astăzi zeci de mii de clienți.

Microinvest - un partener de încredere.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.