„De Nașterea Domnului am cerut-o de soție pe prietena mea Nadejda. Am făcut acest prim pas în a întemeia o familie, la mănăstirea din satul meu natal. Aici este a doua mea familie… Un loc sfânt unde de mic copil vin ca să mă încarc cu energie pozitivă. Vin și atunci când am vreo durere sau o fericire, vin să le împărtășesc pe toate cu slujitorii acestei Mănăstiri. Am făcut-o cu binecuvântarea părintelui, a fost un moment simplu, dar cu foarte multe emoții”, ne-a declarat Ștefan Roșca.

Precizăm că Ștefan Roșca a participat în cadrul mai multor competiții paralimpice din partea Republicii Moldova, învredminicndu-se de premii importante. Halterofilul se antrenează în continuare acasă, însă participă la competiții de profil pentru Federația Rusă.

„La moment fac antrenamente în Moldova, dar partip la competiții pentru Rusia Aceste cuvinte le spun cu durere în suflet, însă din păcate nu mai putea să rezist fizic și moral „nesusținerii” pe care o aveam din partea autorităților de la noi”, a mai spus halterofilul pentru EA.md.

Ștefan și Nadejda, logodnica sa, sunt într-o relație de trei ani, iar sportivul declară și în video că este sufletul care l-a acceptat așa cum este și îl susține în fiecare clipă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!