Oamenii au fost transportați de urgență în instituția medicală pentru îngrijiri. Din primele informații situația s-ar fi întîmplat din cauza unei coloane de încălzire defecte. Starea persoanelor este supravegheată de medici.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Un alt caz, însă cu final tragic a avut loc în această dimineață în municipiul Chișinău. Un incendiu a afectat două construcții părăsite pe str. Pietrarilor din Capitală.

În urma arderii a fost depistat cadavrul carbonizat a unei persoane neidentificate. Incendiul a fost anunțat la ora 04.21 minute, iar la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

Toate circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc, iar la lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor excepționale au muncit 95 de angajați cu 24 autospeciale.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!