FOTO. Stilul doamnelor din Executiv, comentat de stilist: Pe cine a lăudat și pe cine a criticat

FOTO. Stilul doamnelor din Executiv, comentat de stilist: Pe cine a lăudat și pe cine a criticat

Trecem pe la stilist cu ținutele doamnelor ministre din proaspătul Cabinet învestit la Chișinău. Echipa EA.md a rugat stilista Ruslana Babyi să comenteze imaginea acestora și ținutele în care s-au prezentat la ședința din 17 ianuarie a Guvernului.  Foto: Constantin Grigoriță

Cristina Lesnic - vicepremier pentru Reintegrarea țării

Publicitate

Ruslana Babyi, stilist: „Întâlnim omul după haine, mai ales un funcționar public. Cum poate să înspire încredere o doamnă ministru îmbrăcată în rochie colorată și sacou galben? În general galbenul este prea ușor pentru cadrul politic și nu-și găsește locul în dress-code-ul oficial. Mult mai bine i s-ar potrivi dnei vicepremier un costum sobru de culoare gri, cu o fustă de tip creion și sacou uniton, asortat cu o bluză sau cămașă albă.”

Autor:

Svetlana Cebotari - Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Opinia stilistei referitor la această ținută: „Rochia în sine nu este chiar nepotrivită, iar tonurile coloristice sunt foarte ok pentru cadrul clasic. Cu toate acestea, asemenea rochii cer asortate cu un sacou de o singură culoare, la alegere, una dintre cele prezente pe rochie”, a spus pentru EA.md Ruslana Babyi, stilist.

Autor:

Monica Babuc - Ministru al Educației, Culturii și Cercetării

Ruslana Babyi, stilist: „Doamna Monica Babuc a ales combinația cu care nu vei da greș niciodată - alb-negru. Femeilor, mai cu seamă celor care lucrează într-un mediu mai mult masculin, le recomand mereu fustele - este ceea ce le poate diferenția și pune în valoare feminitatea.”

Autor:

Irina Vlah - Bașcanul Găgăuziei

Stilistul recomandă: „Același lucru, alb-negru - alegerea perfectă! Pentru asta merită toate laudele, iar dacă acesta este un costum întreg, asortat și cusut perfect pe dimensiunile doamnei, nu pot decât să o felicit”, a menționat Ruslana.

Autor:

La modul general, specialista în imagine spune că în țara noastră mai puțin se respectă dress-code-ul, chiar la nivel înalt, lucru foarte trist. „Îmi pară foarte rău că unele fețe oficiale chiar nu-și dau deloc interesul să învețe câte ceva din acest dress-code. Dacă în companiile mari acesta nu este un lucru foarte vizibil, la nivel politic imaginea, fie că e vorba despre parlamentar sau ministru, contează foarte mult. Imaginea completă îți dă credibilitate și este parte din profesionalismul politicianului și puterea lui de a-și asuma răspundere pentru ce are de făcut”, a mai spus pentru EA.md Ruslana Babyi.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal