„Că ne cânăresc este clar, vor să vadă dacă în timp ce stăm în spital vom slăbi sau vom slăbi cu totul. Dar, de ce ne măsoară? Eu m-am gândit. Acum e tare greu cu scândura. Dar, poate ne măsoară că nici ei nu știu ce e cu dânșii?”, se întreba maestrul Gheorghe Urschi într-o scenetă jucată alături de regretatul Gheorghe Pîrlea. 

„Acum după cât costă leacurile nici nu-i de bolit. Ori fii sănătos, ori nu te chinui mult. Nu o întinde. Doctorii ăștia acum sunt cei mai glumeți oameni din Republică. Ia, bunghii ăștia de trei ori pe zi înainte mâncare. Cine are azi de mâncat de tei ori pe zi, măi oameni buni?” Gheorghe Urschi.

„MonoVlog cu Gheorghe Urschi”, o emisiune de satiră, cu „brașoave și gogoși” rupte din cotidianul moldav. Producția își propune să readucă în atenția publicului sketch-urile și monologurile umoristului, care deși au zeci de ani de viață se potrivesc mai bine ca oricând relității de astăzi.

În această ediție au fost folosite secvențe din sceneta: „La doctor”. 

Mulțumim familiei Urschi și Instituției Publice Naționale a Audiovizualului „Teleradio-Moldova” pentru sprijin.

Dacă ți-a plăcut și vrei să continuăm, ajută-ne să devenim și mai buni. Donează doi dolari aici. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!