Un look casual chic în care te simți la fel de confortabil ca atunci când porți pantalonii și cămașa preferată. Ghetele gri se potrivesc perfect cu geanta și creează o ținută universală pentru zilele de Casual Friday de la birou și întâlnirile cu prietenii, iar paltonul îți va ține de cald atunci când ieși la o plimbare.

Cristina: „Ador hainele comode, smart-casual - nimic deosebit, dar deosebit de comod și versatil. Aș putea completa acest look cu un fular supradimensionat. Și în acest caz am apelat la o doză de culoare - fucsia pe geantă.”  

Prețurile articolelor cu reducere:

Pantaloni INCITY - 299 lei / 699 lei

Palton KENVELO - 1050 lei / 2099 lei

Ghete KENVELO - 599 lei / 999 lei

Bluză MANGO - 299 lei / 999 lei

Geantă MANGO - 549 lei / special price

Total: economisești 2549 lei!

Cămașa albă este piesa vestimentară clasică pentru garderoba oricărei femei. Combinată cu un colier și o fustă în culoare cărămizie, bluza albă te poate salva atunci când te confrunți cu întrebarea: cu ce mă îmbrac azi? Iar ghetele bordo sunt opțiunea potrivită pentru sezonul rece și au un rol important în completarea unui look inspirat.

Cristina: „Aplicațiile originale de pe mânecile bluzei îmi amintesc de călătoria mea în Mexic - acestea m-au inspirat să îi adaug ținutei pandantivul cu imitație de marmură și să aleg ochelarii de soare. Ținuta poate fi purtată toamna - e perfectă pentru liceu, facultate sau o plimbare prin oraș, primăvara - într-o zi călduță de aprilie, dar chiar și iarna, dacă adăugăm o pereche de colanți negri/bordo (80 Den).” 

Prețurile articolelor cu reducere:

Bluză MANGO - 349 lei / 699 lei

Fustă INCITY - 499 lei / 799 lei

Încălțăminte BENETTON - 779 lei / 1299 lei

Ochelari MELIS - 400 lei

Colier MELI MELO - 165 lei / 330 lei

Geantă MELI MELO - 285 lei / 570 lei

Total: economisești 1620 lei!

Doar pentru că este frig afară, nu înseamnă că trebuie să renunți la ținutele feminine. În orice sezon, rochia este un must pentru look-ul office și poate deveni cu ușurință unul de seară dacă este accesorizată potrivit. Cu un palton gri care îți va sublinia silueta, outfit-ul  va deveni un adevărat simbol al rafinamentului.

Cristina: „Am optat pentru doar 2 accesorii - cerceii fini și geanta roz-nude, care se vor potrivi cu orice ținută în culori pale și nu doar. Paltonul este fenomenal! Iar gulerul detașabil îi conferă versatilitate. Ajung foarte des să combin aceste culori în ținutele mele, pentru că pur și simplu le ador!”

Prețurile articolelor cu reducere:

Palton BENETTON - 2589 lei / 3699 lei

Rochie PHARDI - 750 lei / 1250 lei

Geantă MELI MELO - 285 lei / 570 lei

Cercei MELI MELO - 199 lei / 398 lei

Total: economisești 2084 lei!

Chic și cochet, acest look va atrage privirile tuturor. Pantalonii clasici, largi, cu talie înaltă și  lungime trei sferturi, care aduc aminte de fustele-pantaloni, vor fi întotdeauna la modă. Compun o ținută rafinată și feminină dacă sunt combinați cu o cămașă albă cu fundă la gât, cu o pereche de pantofi pe toc și cu o geantă statement. Outfit-ul care îți dă garanția că vei eclipsa pe toată lumea se potrivește perfect cu zi în oraș sau o petrecere mondenă.

Cristina: „Dacă dress code-ul îți permite, înlocuiește forma clasică a pantalonilor cu aceștia și adaugă tocurile tale preferate, dar comode, pentru că urmează o zi plină. Iar geanta roșie va fi un contrapunct ideal.” 

Prețurile articolelor cu reducere:

Bluză INCITY - 299 lei

Pantaloni INCITY - 399 lei / 800 lei

Pantofi MANGO - 999 lei

Geantă MELI MELO - 315 lei / 630 lei

Cercei INCITY - 249 lei

Total: economisești 716 lei!

O ținută smart-casual perfectă pentru bărbați. O cămașă cu un imprimeu mărunt, un pulover ușor, o pereche de pantofi cu talpa sport și vedeta ținutei - pantalonii raiați în culoare bordo. Look-ul obținut este perfect pentru birou, în special în zilele de Casual Friday, pentru ieșirile în oraș și pentru o cină în familie.

Cristina: „Stofa pantalonilor este chic, dar pretențioasă, de aceea este important ca ținuta noastră să pună accent pe ei și să nu o încărcăm cu prea multe detalii sau alte culori nepotrivite. Dar cel mai mult contează personalitatea și atitudinea bărbatului care va purta acest look simplu și calm.”  

Prețurile articolelor cu reducere:

Camașă KENVELO - 375 lei / 749 lei

Pulover KENVELO - 425 lei / 849 lei

Pantaloni BENETTON - 799 lei / 999 lei

Încălțăminte BROADWAY - 699 lei /1659 lei

Total: economisești 1958 lei! 

Vezi și alte recomandări venite de la Cristina Evtodii-Marcu pe blogul său.  

Până la sfârșitul lunii „Shopping MallDova” îți răsplătește fidelitatea și te invită la concurs. Detalii găsești pe următorul link. 

Vino la Shopping MallDova să te încălzești cu stil, la prețuri irezistibile!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.