„Vom discuta și acest subiect (aderarea la PPEM - n. r.). Acum dl Tănase are un obiectiv mult mai important - să vină cu un plan de reformă a Justiției. Eu aș fi personal foarte bucuros (să vină Tănase în PPEM - n. r.). Am fost într-o echipă, ne cunoaștem foarte bine, îl apreciez mult pe Alexandru”, a declarat vicepremierul Iurie Leancă

Șeful PPEM a mai menționat că a discutat subiectele legate de reformarea domeniului Justiției cu ministrul Tănase de câteva ori înainte de a merge la Bruxelles. „Eram sigur că aceste întrebări îmi vor fi puse”, a adăugat Leancă.

Întrebat dacă la următoarele alegeri parlamentare formațiunea pe care o conduce va face bloc comun cu vreun alt partid, Iurie Leancă a respins ideea.

„Cred că vom merge de unii singuri. Atunci îți cunoști cel mai bine puterile. Aceasta cred că va fi strategia”, a conchis politicianul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!