„Dvs nu aveți nicio responsabilitate. Vă duceți acolo și chefuiți, și nu aveți nicio responsabilitate”, a spus Silvia Radu.

„Nu-i adevărat nici cu chefuiala, era ora mesei. Trebuia să vă așezați cu noi la masă. Ușa era deschisă, nimeni nu s-a ascuns”, a ripostat Mihai Moldovanu.

„Nu este normal să faceți așa chefuri în timpul zilei”, a spus primarul.

„Ce chefuri? Că erau acolo trei plăcinte pe masă?”, a declarat șeful de la sănătate.

„Nu erau plăcinte, este anormal să fie rațe nuștiu de care pe masă. Eu vă spun sincer, că nu am văzut așa chef în viața mea”, a spus Silvia Radu.

De asemenea, Silvia Radu i-a reproșat lui Mihai Moldovanu că a investit zeci de milioane  de lei într-o sală de conferințe de la Vadul lui Vodă:

„Sunteți șef de direcție, dvs stabiliți prioritățile. Dvs faceți cheltuieli bugetare la Vadul lui Vodă, de zeci de milioane de lei, pentru a face sală de conferințe și bază de odihnă”.

„Dvs sunteți împotrivă ca lucrătorii medicale să aibă condiții de muncă?”, a întrebat Mihai Moldovanu.

„Eu sunt împotrivă să văd copiii în condiții mizerabile în spitale. Și sunt împotrivă ca veceurile din maternități să nu funcționeze. Mai bine dădeați acești bani pentru salarii. Oameni își organizau odihna și fără dvs”, a adăugat Silvia Radu.

„Nu e vorba de odihnă. Acolo e vorba de autoinstruire. Avem noi nevoie de medici profesioniști sau nu avem?”, a ripostat Moldovanu.

În aceeași ordine de idei, primarul general interimar l-a întrebat pe șeful de la sănătate ce fel de afaceri private cu bahile se duc la Spitalul Nr.1. La rândul său, Moldovanu a declarat că nu cunoaște despre o asemenea situație, și a învinuit-o pe primăriță că face circ.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!