Simona Halep a vorbit despre marea sa iubire, despre ce va face când va deveni mamă și despre cele trei momente care i-au schimbat viața

Simona Halep a vorbit despre marea sa iubire, despre ce va face când va deveni mamă și despre cele trei momente care i-au schimbat viața

În momentul în care va deveni mamă, va renunța la carieră sportivă și se va dedica familiei. Cea mai bună româncă din tenis, Simona Halep a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Andreea Esca despre planurile sale de viitor. Sportiva a declarat că cea mai dureroasă înfrângere a fost cea de la Roland Garros, iar dacă ar putea întoarce timpul este convinsă că ar fi câștigat acel meci.

„Am avut set 3-0, minge de 4-0, am fost foarte-foarte aproape și am simțit că nu trebuia să-l pierd. A început ea să joacă foarte bine, iar eu nu am mai riscat. Dacă aș fi acum, în momentul de atunci, aș fi foarte diferită și aș fi câștigat meciul acela”, a spus Simona Halep.

Campioana mondială la tenis a povestit care au fost cele trei mișcări esențiale care i-au schimbat cursul vieții:

Publicitate

„Pentru cariera sportivă, cu siguranță prima mișcare a fost la 14 ani când am început să cred și să-mi doresc să devin jucătoarea profesionistă de tenis. După aceea, pe la 16-17 ani mutarea la București, și bineînțeles operația de micșorare a sânilor. A fost poate cel mai important lucru pe care l-am făcut ca să ajung atât de sus în tenis”.

Milioane de oameni din întreaga lume visează s-o cunoască personal pe tânăra campioană. La rândul ei, Simona Halep recunoaște că i-ar place să se întâlnească personal cu unele celebrități:

„Julia Roberts, pentru că mi-a plăcut foarte mult filmul „Pretty Woman” și l-am văzut de o mie de ori. Mi-ar place să o întâlnesc, să văd cum e în viața reală. Ca bărbat mi-ar place să-l întâlnesc pe Gerard Butler. Mi-a plăcut dintotdeauna”, a adăugat sportiva.

Halep spune că nicio victorie nu ar fi fost atât de valoroasă dacă nu ar fi fost monitorizată de acasă, de cel mai important critic din viața ei:

„Bunica a fost supărată că nu am putut să câștig două game-uri și să iau eu trofeul. Stă la televizor și îmi spune cum să dau cross mai bine, îmi zice să o aleg pe adversară, să nu-i dau mingea la mână. Și ea știe tenis acum, la 87 de ani”.

Spune că inima sa este liberă, dar își dorește și așteaptă marea iubire:

„Acum nu există nimeni în viața mea, dar sunt deschisă și mi-aș dori să întâlnesc iubirea. Să fie sensibil, să fie blând, să se poarte frumos cu mine și să țină la mine ca persoană. Partea fizică este pe planul doi, cea sufletească este cea mai importantă”.

Simona Halep iubește tenisul, dar spune va renunța la carieră atunci când va deveni mamă:

„Patru-cinci ani cu siguranță voi mai juca. Dacă va fi să întâlnesc pe cineva și să mă căsătoresc, aș vrea să mai continui să joc. Atunci când mă voi hotărî să fac un copil n-aș mai vrea să joc tenis, și nici să revin în lumea asta. Nu aș vrea să iau cu mine copilul, să călătorim prin toată lumea”.

Între turnee, antreamente și victorii, cele mai frumoase momente rămân acelea pe care le petrece în sânul familiei, și când se bucură de mâncarea ei preferată:

„Îmi place foarte mult, și când merg acasă mănânc foarte des mămăligă cu brânză și smântână. Am crescut cu ea. Când vine mama la București, sau când merg eu la Constanța asta mănânc”, a declarat Simona Halep.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal