Încă cinci moldoveni vor urca pe scena Ignite: The Spirit. Află cine sunt ei

Încă cinci moldoveni vor urca pe scena Ignite: The Spirit. Află cine sunt ei

Au mai rămas două zile până la cel mai spiritual eveniment al lunii februarie. Vineri seara, 20 de moldoveni simpli, pe care poate i-ai întâlnit întâmplător pe stradă și nici nu i-ai observat, vor veni în fața ta să-și spună povestea. Printre ei vor fi un genist obișnuit să se joace de-a pisica și șoarecele cu moartea, o specialistă în machiaj plină de idei și un expert economic pasionat de fotografie.

„Nu o să-i auzi încurcându-se în filozofii, mai degrabă vor povesti sincer despre viețile lor, vor vorbi despre trecut, ici-colo despre cum să crești măcieș la Nord și cum să scrii cărți în troleibuz, vor arunca câte o anecdotă piperată și vor anina vreun sughiț de la o rudă ori prieten care nu este alături de ei atunci când dau să închine un păhărel de sănătate”, susțin organizatorii.

...

Publicitate
...

...

...

Andrei este un medic stomatolog ortodont care știe să îndrepte dinții ca nimeni altul. Cum îi reușește? Simplu! El adaptează diverse tehnologii, atât cele din Vest cât și cele din Est, la fiecare om în parte. Despre descoperirile sale ne va povesti mai multe vineri, 9 februarie pe scena de la Tekwill.

Nu uita, mai ai doar două zile pentru a procura bilete la Ignite: The Spirit. Dacă iei un prieten cu tine, beneficiezi de o reducere de 20%.

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât cinci minute.

Menționăm că Ignite The Spirit este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partenerii evenimentului sunt Tekwill și IHUB.”

Vezi şi:

Despre ceea ce doare și alină. Află ce te așteaptă la Ignite Chișinău: The Spirit

Cine sunt primii cinci speakeri ai Ignite Chișinău: The Spirit

Iată numele altor cinci moldoveni care vor fi speakeri la Ignite Chișinău: The Spirit

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal