De la Moldova nu se cere nimic. Turcia ne ajută”

„Vreau să mă adresez celor care vin cu critici și semne de întrebare. Cei care au fost nouă ani la guvernare și au lăsat clădirea asta în paragini, nu le e rușine? După ce au închis școli și grădinițe, iar noi am reușit să facem ceva nu din bani publici, ei critică. Dacă putem să facem ceva pentru țară nu din bugetul de stat, trebuie să facem acest lucru”, a spus Dodon.

„Nu cerem nimic în schimb în afară de prietenia Moldovei”

„În afară de prietenia Moldovei nu am cerut nimic în schimb. [...] Proiectul reprezintă o donație pentru poporul moldovenesc”, a declarat astăzi unul dintre coordonatorii de programe din cadrul agenției turce TIKA, responsabilă pentru implementarea proiectului de reparare a clădirii Președinției.

Vezi și: „Un proiect de prestigiu pentru noi”. Ce pun turcii despre renovarea Președinției moldovenești

Citește aici și aici detalii despre costul proiectului de reparație a clădirii Președinției, termenul implementării proiectului, cum va arăta edificiul, dar și declarațiile lui Igor Dodon și ale părții turce.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!