„E și un proiect foarte complicat care necesită un efort mare al partidului. Partidul Democrat și coaliția de guvernare are toată determinarea. 1200 de km de drumuri vor fi reparate sau construite în cadrul programului. Și acesta e doar începutul, pentru că planificăm continuarea proiectului.

Anul acesta vom face drumuri în fiecare sat, iar anul viitor vom extinde proiectul pentru drumurile raionale și naționale. Vom face drumurile în fiecare sat, indiferent de culoarea politică a primarului, fiindcă guvernarea face acest lucru pentru toți cetățenii, nu pentru preferințele politice”, a spus democratul.

„Scopul nostru final e să oferim un nou potențial de creștere a R. Moldova. Drumurile bune făcute pentru sat vor moderniza satul”, a adăugat Plahotniuc, menționând că mai multe detalii în privința proiectului vor putea fi aflate în următoarele zile de la membrii Guvernului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!