Odată ajunși  în Federația Rusă, automobilele cu substanțe narcotice conduse de membri ai organizației criminale se îndreptau spre Moscova. Acolo alți membri ai asociației descărcau drogurile și le păstrau în locuri special amenajate, după care le comercializau în cantități mai mici cumpărătorilor permanenți sau le transportau în alte regiuni ale țării.

 Potrivit PCCOCS,  la începutul anului 2010, după ce alt complice a organizat transportarea prin contrabandă din Spania în Republica Moldova a 25 kg de hașiș, bărbatul, împreună cu o altă persoană au camuflat cele 25 kg de hașiș în rama automobilului său, care era reutilat prin construcție și adaptat pentru asemenea acțiuni.

Tot el a transportat substanțele narcotice spre Federația Rusă, traversând frontiera de stat prin teritoriul din stânga Nistrului.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

 
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!