Ești interesat de Fintech și Cryptocurrencies? Participă la Startup Grind Chișinău și află ultimele tendințe din domeniu

Ești interesat de Fintech și Cryptocurrencies? Participă la Startup Grind Chișinău și află ultimele tendințe din domeniu

Pe 19 martie, comunitatea Dreamups organizează un nou eveniment din seria Startup Grind Chișinău. De data aceasta, îl poți cunoaște pe Andrew Thornhill, co-fondatorul Spotcoin, o companie ce alimentează decalajul dintre ecosistemele de criptare și zonele tradiționale de finanțare.

Cine este speakerul?

Andrew Thornhill este un expert în materie de Fintech care a trăit și lucrat în peste o duzină de țări din întreaga lume și a reușit:

 1. Să creeze un sistem financiar complet ce a procesat peste 100 de milioane de dolari de la comercianți online care mai târziu a fost vândută companiei RomCard;
 2. A creat și coordonat echipe ce au dezvoltat software-uri specializate în sisteme de plăți integrate;
 3. A acceptat provocările și oportunitățile oferite de piețele în curs de dezvoltare și a condus echipe multinaționale care vorbesc rusă, română, bulgară, ucraineană și georgiană.

Publicitate

La Startup Grind Chisinau poți afla mai multe despre cum banii digitali for fi integrați în economia mondială în următorii ani și cum tehnologiile financiare ne vor schimba viețile pentru totdeauna. Ești deja curios? Aici se face rezervarea unui loc gratuit la eveniment: http://bit.ly/SG-free_ticket.

...

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu membrii ai comunității de startupuri.

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Andrew Thornhill.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

*Partener General Dreamups - Orange Moldova. Acest eveniment Startup Grind Chișinău se va desfășura cu suportul generos al companiei Spotcoin.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal