„Nu accept această decizie. Chiar astăzi am atacat în judecată această demitere. Sunt convins că voi câștiga. Silvia Radu nu are idee ce vorbește”, a spus Moldovanu.

 Șeful demisionar de la sănătate spune că nimeni nu l-a anunțat despre faptul că nu mai este în funcție:

„Eu nu am fost anunțat de decizia de demitere. Nimeni nu m-a chemat să-mi spună. Voi continua să merg la serviciu așa cum am făcut și până acum. Silvia Radu este o impostoare  și nu este angajator pentru mine”.

Mai mult, el spune că activitatea sa la Direcția Sănătate este însoțită de rezultate foarte bune, iar intenția Silviei Radu este de a scăpa de funcționarii liberali.

 „Declar cu toată responsabilitatea că insitituțiile medicale din municipiul Chișinău sunt cele mai pregătite din Republica Moldova. Activitatea Direcției Municipale Sănătate a fost apreciată întotdeauna cu cele mai înalte calificative. Sunt chestii care pot fi verificate. De când a venit Silvia Radu la Primărie și-a pus intenția să-i dea afară pe liberali”, a conchis Mihai Moldovanu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!