Potrivit vicepreședintelui „Partidului Nostru”, Elena Grițco, Grigorișin și-a demonstrat devotamentul față de locuitorii orașului, el fiind o persoană capabilă să țină piept presiunilor venite din partea democraților.

„Nu vom ceda orașul raiderilor”, a spus Grițco, care i-a acuzat pe socialiști și democrați să colaborează atât la nivelul orașului Bălți, dar și în republică.

Grigorișin a declarat că vrea să contribuie pentru ca Bălțiul să rămână o insulă liberă într-un stat capturat, iar de aici să înceapă „eliberarea țării”. Totodată, acesta a anunțat că în curând își va prezenta programul electoral.

După discursul lui Grigorișin, în direct cu cei prezenți în sală a intrat Renato Usatîi, care a ținut un discurs pe Skype. Fostul primar de Bălți a declarat că nu va permite ca Primăria orașului să se transforme într-un „bordel politic”, așa cum a fost transformată Primăria Chișinău, Guvernul, Parlamentul și Președinția.

Video de privesc.eu:

Alegerile locale noi din municipiul Bălți vor avea loc în aceeași zi cu cele din Chișinău - 20 mai. Funcția a devenit vacantă după ce Renato Usatîi și-a dat demisia.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!