Tania Cerga și Mihai Munteanu, ambasadorii vinurilor-vedetă ale acestui sezon, licorile din Gama Premium de la Vinăria din Vale

Tania Cerga și Mihai Munteanu, ambasadorii vinurilor-vedetă ale acestui sezon, licorile din Gama Premium de la Vinăria din Vale

Vinăria din Vale a lansat, de curând, o nouă gamă de vinuri, din categoria Premium: Feteasca Neagră, Cupaj Chardonnay & Feteasca Albă și Codru. Noile vinuri sunt create din pasiune și impresionează prin intensitatea aromelor și profunzimea gustului.

Fiecare vin în parte redă foarte bine tipicitatea soiului de struguri din care a fost creat, iar caracterul unic este accentuat datorită maturării în baricuri noi din stejar franțuzesc.

Feteasca Neagră Premium a reușit deja să cucerească juriul de la prestigiosul concurs Mundus Vini, unde a obținut medalie de aur.

Publicitate

Vinăria din Vale rămâne a fi un promotor de talente, artă și pasiune. Pentru a continua campania „Împărtășește ceea ce faci mai bine cu Gama Premium”, interpreta Tania Cerga și tenorul Mihail Munteanu se delectează, într-un dialog artistic la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, cu cele mai aromate vinuri din Gama Premium.

https://agora.md/videoframe/5986/620

Noile vinuri vor putea fi degustate la ediția de primăvară a Vernisajului Vinului, dar și în cadrul degustărilor tematice conduse de sommelierul Dumitru Dediu, în restaurantele capitalei, precum: Gastrobar, Mezzo sau Pegas.

Vinurile din Gama Premium pot fi găsite la un preț atractiv în rețelele de magazine: Nr 1, Metro, Fourchette, Fidesco și Family Market.

Urmăriți campania „Împărtășește ceea ce faci mai bine cu Gama Premium” pe pagina oficială de Facebook și Instagram a Vinărie din Vale.

Despre Vinăria din Vale

Dragostea pentru vinificație s-a transmis ereditar de la bunicul Ilie, care avea o mică vie în spatele grădinii. În fiecare toamnă, el producea vin cu tot zelul mâinilor și sufletului său, pentru a-l împărtăși modest cu cei dragi.

„Bunicul Ilie este inspirația familiei Davidescu de a continua să împărtășim ceea ce facem mai bine - vinuri ce deschid inimi și inspiră pasiuni. Întreaga noastră activitate se bazează pe trei piloni: familie, tradiție și dedicație. Pentru că un vin creat din pasiune te face să revii la origini, la adevăr, la ceea ce ne face mai buni”, ne-a spus directorul de Marketing al Vinăriei din Vale, Elena Davidescu.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal