Acumulând în Europa, timp de 17 ani, resursele și cunoștințele necesare, Andrei Scripcaru a creat restaurantul din Glodeni după modelul celor italiene, bucătarul-șef fiind invitat de acolo. Acesta va face instruiri personalului autohton, astfel încât bucatele, în special, pizza, de la Glodeni să fie preparate după rețeta clasică italiană.

Prezent la inaugurare, președintele raionului Glodeni, Ion Leucă, le-a urat proprietarilor restaurantului consumatori fideli și le-a mulțumit pentru contribuția adusă la dezvoltarea raionului. „Vă mulțumim că nu ați lăsat banii în afara țării, ci i-ați adus acasă. Astfel, ați adus folos nu doar familiei dumneavoastră, dar și celor pentru care ați creat locuri de muncă”, a remarcat Ion Leucă.

Șeful serviciului fiscal Glodeni, Ion Movilă, a dat asiguări că în persoana Fiscului, agentul ecenomic va avea un susținător bun. „Fiscul există pentru că există contribuabilul și nu invers”, a spus Ion Movilă.

Orașul Glodeni se află la odistanță de 168 de km de Capitală. Obiectivele turistice din raion sunt incluse în Traseul turistic național N12. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!