Microinvest a deschis o nouă reprezentanță la Cahul

Microinvest a deschis o nouă reprezentanță la Cahul

La data de 19 aprilie, la Cahul, a avut loc evenimentul deschiderii oficiale a unei noi reprezentanțe Microinvest. Bucuria evenimentului a fost împărtășită alături de clienții business, persoanele fizice, partenerii, angajații și conducerea companiei. Petrecerea a avut loc într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu multe urări de bine și mulțumiri din partea clienților curenți și partenerii companiei.

În discursul său, directorul executiv Dmitrii Svinarenco, a felicitat oaspeții și gazdele evenimentului, dorindu-le tuturor atingerea scopurilor propuse și noi recorduri în rezultatele obținute.

...

Publicitate
...

„Regiunea în care activează reprezentanța Cahul, este una deosebită și foarte frumoasă, aici deja de secole locuiesc într-o armonie diferite națiuni, fiecare pastrându-și cultura și tradiția. Aceasta ne motivează și mai mult să cunoaștem genurile de activitate a fiecărei afaceri în parte. Ne este foarte plăcut că rezultatele pe care le atingem în această piață demonstrează că înțelegem necesitatea ei, venim cu o abordare individuală a fiecărui gen de activitate, și chiar a fiecărui client. Din aceste considerente, în ultimul an, am dublat portofoliul de creditare, majorând esențial baza de clienți și în același timp păstrând calitatea portofoliului la cel mai înalt nivel”, a menționat în mesajul său de salut Victor Focșa, Expert Superior în creditare, responsabil de dezvoltarea reprezentanței.

Oficiul companiei, este amplasat în inima orașului, oferind tuturor locuitorilor accesibilitate și comoditate, fiind dotat inclusiv și cu locuri de parcare. Echipa de profesioniști amabili și atenți, este mereu la dispoziția clienților să ofere consultații cu privire la diversitatea posibilităților de creditare.

Calitatea și viteza deservirii oferită de companie este evidențiată și de clienții acesteia.

„În oficiul din Cahul aveți o echipă deosebit de sudată, productivă și eficientă. De câțiva ani colaborăm cu Microinvest și ca agricultor afirm că este foarte ușor să lucrăm cu voi. Deși sunteți mereu în câmpul de lucru, găsiți timpul necesar pentru a reflecta și a găsi cea mai corectă decizie pentru clienți”, a accentuat Mihail Gaidarlî.

Noul oficiu Microinvest este situat pe adresa or. Cahul, bd. Republicii 15/5. Telefon de contact (022) 801 701.

...

...

...

...

...

_________________________

Microinvest - este o companie de micro finanțare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Compania este un partener de încredere pentru persoanele fizice și deținătorii micului business, oferind creditare flexibilă și la timp clienților săi.

Microinvest - un partener de încredere.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal