În cadrul Rockit Moldova 2018, O’Sullivan va vorbi despre știri false și troli, precum și despre noul „câmp de luptă” în mass-media modernă. Evenimentul se va desfășura pe 27 aprilie la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău.

Donie O’Sullivan este producător în echipa Social Discovery din New York. Actualmente deține funcția de crainic în edițiile de știri de la CNN. Înainte de activitatea sa la CNN, O’Sullivan a fost editor la agenția de știri Storyful în birourile din New York și Dublin, Irlanda. A lucrat anterior ca cercetător la Adunarea Irlandei de Nord din Belfast. O’Sullivan a absolvit Universitatea Queen din Belfast cu o diplomă de master în științe politice.

Confrența regională Rockit Moldova a reunit pe parcursul celor patru ani de la lansare peste 50 de experți de top în marketing, creativitate și tehnologii inovaționale. Mai multe detalii și informații poți găsi pe www.rockit.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!