*Acest material este sponsorizat

Compania franceză EDENRED, lider mondial al tichetelor de masă, s-a lansat oficial în Republica Moldova

Compania franceză EDENRED, lider mondial al tichetelor de masă, s-a lansat oficial în Republica Moldova

Compania EDENRED MD și-a lansat oficial activitățile în Republica Moldova printr-un eveniment public la care au participat reprezentanţi ai institutiilor publice, mediului de afaceri, parteneri comerciali şi mass-media. Evenimentul s-a desfășurat într-o pauză de prânz, acțiune simbolică pentru menirea tichetelor de masă, concepute să contribuie la crearea unor obiceiuri alimentare corecte pentru angajați, cu impact pozitiv pe termen lung asupra sănătății și productivității acestora. Membrii echipei EDENRED MD au gătit pentru oaspeții reuniunii, al cărei generic a fost „STOP! E timpul pentru pauza de prânz!”.

Evenimentul de lansare a fost deschis de Dana Sîntejudean, Director General EDENRED România și Republica Moldova, care a discutat despre importanța tichetelor de masă în contextul creării unor obiceiuri alimentare sănătoase în rândul angajaților care se folosesc de acest beneficiu extra-salarial.

„Pauza de prânz nu e doar o necesitate fizică pentru a fi sănătoși, ci și un ritual social care îi aduce pe oameni împreună. De aceea milităm pentru pauză de prânz zilnică în rândul angajaților. Este un gest simplu, care trebuie integrat în normal, în cotidian, în cutumele sociale, în cultura companiilor și a institutiilor”, a declarat Dana Sîntejudean, Director General al EDENRED România & Moldova.

La eveniment a fost prezent și Arnaud Erulin, directorul operațional EDENRED pentru Europa de Nord și Centrală, Franța și Belgia, care a vorbit despre decizia strategică de a investi în Republica Moldova și planurile de dezvoltare a companiei EDENRED pe piața locală.

„Republica Moldova este a 45-a țară din Grupul EDENRED, având un puternic potențial de dezvoltare pe piața tichetelor de masă. Sunt convins că tichetul de masă va contribui la atractivitatea economiei, permițând creșterea productivității salariaților și încurajând o alimentație sănătoasă, așa cum se întâmplă deja în țări precum România, Republica Cehă și Slovacia”, a arătat Arnaud Erulin.

 

Preşedinta Comisiei parlamentare pentru Protecţie Socială, Sănătate și Familie, Valentina Buliga, a salutat apariția pe piața moldovenească a investitorului francez EDENRED.

„Sunt mândră că Republica Moldova a devenit o țară atractivă pentru o companie cu renume internațional, cum este EDENRED. Tichetul de masă este un instrument social și de sănătate care face parte din pachetul social destinat populației. Îndemn întreprinderile moldovenești să beneficieze de această inovație”, a declarat Valentina Buliga.

Lansarea activității EDENRED în Republica Moldova a fost salutată și de ambasadorul Republicii Franceze, Excelenţa Sa, Pascal Le Deunff, care a promis că va depune toate eforturile pentru a atrage și alte investiții străine în Republica Moldova.

EDENRED MD este pregătită în deplină măsură să activeze în Republica Moldova, fiind primul operator licențiat de către Agenția Servicii Publice. De asemenea, EDENRED MD a fost autorizată în calitate de operator de date cu caracter personal și a setat oficiul la Chișinău, care asigură operațiunile locale de emitere a tichetelor de masă.

„Prin utilizarea tichetelor de masă, salariaților le va crește puterea de cumpărare, în condițiile în care acestea le sunt oferite ca bonus la salariu, asta însemnând un buget suplimentar pentru hrană. Iar sănătatea angajaților este esențială pentru productivitatea muncii și pentru competitivitatea acestora”, a mai adăugat Dana Sîntejudean.

Compania franceză s-a lansat pe piața moldovenească ca urmare a intrării în vigoare, anul trecut, a Legii ticheteor de masă și a început să emită tichete de masă pe suport clasic, de hârtie, urmând ca în scurt timp să introducă în portofoliul de produse și tichetele de masă pe card. Având o experiență internațională de peste 60 de ani în dezvoltarea tichetelor și a cardurilor preplătite, EDENRED MD dorește să contribuie la stabilirea în câmpul muncii și de afaceri din Republica Moldova a unui climat european de încredere și stabilitate, bazat pe inovație, tehnologii și proceduri moderne.

▬▬

Edenred este liderul mondial în soluții tranzacționale pentru companii, angajați și comercianți. Fie că sunt derulate prin card, aplicații mobile, platforme online sau tichete, toate aceste soluții înseamnă putere de cumpărare crescută pentru angajați, costuri optimizate pentru companii și venituri mai mari pentru comercianții parteneri.

Portofoliul Edenred este construit în jurul a trei linii de business:

- Beneficii pentru angajați (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)

- Soluții pentru flote și mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empresarial, etc.)

- Soluții complementare, inclusiv plăți corporative (Edenred Corporate Payment), soluții de incentivare și recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) și soluții pentru programe publice sociale.

Grupul reunește într-o rețea unică 44 de milioane de beneficiari, 770.000 de companii și organizații și 1.5 milioane de comercianți parteneri.

Listată la bursa Euronext Paris sub indexul CACNext20, Edenred activează în 45 de țări, având aproape 8.000 de angajați. În 2017, volumul tranzacțiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 26 de miliarde de euro, din care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online. 

Edenred MD SRL

Telefon: +373 22 85 82 82
www.edenred.md

P.

P.

Vezi și aceste știri
Ion Ceban sesizează PG și CNA, nemulțumit de felul în care guvernarea gestionează criza carburanților

Ion Ceban sesizează PG și CNA, nemulțumit de felul în care guvernarea gestionează criza carburanților

În luna mai, Republica Moldova va plăti cu 275 de dolari mai puțin pentru o mie de metri cubi de gaz

În luna mai, Republica Moldova va plăti cu 275 de dolari mai puțin pentru o mie de metri cubi de gaz

Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca. Un bărbat a fost reținut

Alarmă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție și Spitalul Raional Soroca. Un bărbat a fost reținut

Advertoriale
Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Moldova, I am back! | Natalia și Sergiu Nicoriuc s-au întors în țară după 14 ani de muncă în străinătate și s-au apucat de lemnărit (VIDEO)
  Moldova, I am back! | Natalia și Sergiu Nicoriuc s-au întors în țară după 14 ani de muncă în străinătate și s-au apucat de lemnărit (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: În căutarea jobului perfect (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Tatiana Miron, tânăra care a decis să revină din Spania pentru a dezvolta satele din Moldova (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Liderii lumii - sup lupă (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Dumitru și Emanuela Ciuprina, tinerii care au schimbat Bucureștiul pe satul Lunga din Florești (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Forțele ucrainene se pregătesc pentru un eventual atac la granița cu Belarus
 • 2
  Un tânăr a ajuns la terapie intensivă după ce a sărit în Nistru
 • 3
  Andrzej Duda, în Rada Supremă: „Nu voi avea odihnă până când Ucraina nu va deveni membră a UE”
 • 4
  Ex-președintele român Traian Băsescu a accidentat o mașină parcată și a mers la poliție pentru a fi testat
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.