VIDEO. Credit CMB, compania care de 5 ani creditează micul business și sporește investițiile făcute acasă

VIDEO. Credit CMB, compania care de 5 ani creditează micul business și sporește investițiile făcute acasă

Compania Credit CMB a împlinit 5 ani de activitate. De 5 ani contribuie la dezvoltarea micului business in fiecare zi. Cu această ocazie și-a chemat clienții și partenerii să sărbătorească împreună.

„Cinci ani este un termen destul de serios pentru această companie. Noi am venit pe piața de microcreditare din Republica Moldova printre ultimii, dar astăzi suntem printre liderii creditorilor micului business. Când am deschis compania era un singur birou. Nu aveam nimic. Am construit totul de la zero. Ceea ce este astăzi aici, clienții noștri, partenerii noștri, constituie cea mai mare realizare a acestor ani”, a povestit Serghei Demciuc, vicepreședinte Mikro Kapital (compania mamă a Credit CMB).

Astăzi, Credit CMB numără cinci filiale în țară: la Chișinău, Bălți, Drochia, Soroca și Comrat.

Publicitate

„Avem peste 10 mii de clienți deserviți. Avem un portofoliu de peste 165 de milioane de lei și tindem să fim printre liderii de pe piață. Pentru noi este foarte important ca țara să-și aibă cetățenii acasă. Asta indică foarte multe. Noi ne propunem să susținem și să menținem oamenii în țară, să le finanțăm ideile ca ele să devină realitate”, a declarat directorul general al Credit CMB, Sergiu Țurcanu.

...

„Noi lucrăm cu o așa categorie de clienți care prin businessul lor ajută la dezvoltarea economică a țării. Acești clienți nu întotdeauna au acces la resursele financiare ale unei bănci. Compania noastră îi ajută să-și soluționeze problemele care apar”, a mai adăugat Serghei Demciuc, vicepreședinte Mikro Kapital.

...

Clienții și partenerii confirmă calitatea serviciilor prestate de Credit CMB.

„Compania Credit CMB s-a dezvoltat foarte frumos de-a lungul timpului în acești 5 ani de activitatea. Au sprijinit activ și real afacerile de micro-finanțare din Republica Moldova”, a spus directorul general al Mikro Kapital România, Andrei Bostaca.

„Să aibă parteneri cât mai buni, de altfel și noi cei de la AmCham suntem partenerii Credit CMB, care de câțiva ani este membru al nostru, participant activ în Comitetul pe servicii financiare care activează pe platforma noastră și ne bucurăm de prezența și de implicarea lor acolo”, a adăugat Mila Malairău, director executiv AmCham.

„Noi suntem clienți Credit CMB de mai mulți ani. Serviciile prestate de ei sunt tocmai cele care ne fac să fim astăzi aici și să fim clienții acestei companii. E atât de simplu și atât de inspirat să lucrezi cu ei, încât eu cred că nicio companie de acest gen în Chișinău nu mai este”, a precizat Svetlana Barbarova, compania Lana Furs.

Conducerea companiei spune că următorii cinci ani vor fi doar în trend ascendent.

„Planificăm să lansăm noi produse care vor permite deservirea clienților de la distanță, să le oferim credite indiferent de locul unde se află, cât de departe sau aproape sunt de biroul nostru și astfel să sporim calitatea serviciilor noastre, să oferim credite mai rapid”, a subliniat Serghei Demciuc.

Și pentru că experiența celor cinci ani de activitate își spune cuvântul, membrii echipei privesc cu mândrie și ardoare spre proiectele ce urmează.

„Acum experiența o avem, știm ce trebuie să facem, știm unde trebuie să mergem, cunoaștem piața. Ne așteaptă doar succese. Avem multe alte proiecte interesante, care în mare parte sunt inovative pentru piața Republicii Moldova. Sper că piața este gata pentru ele și sper că și clienții vor înțelege aceste produse. Neapărat o să mai auziți de noi”, a conchis directorul general al companiei.

Credit CMB: Investește în afacerea ta acasă!

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal