Topul celor mai recunoscute mărci comerciale îl afli la gala de premiere NOTORIUM: Când are loc și cum poți participa

Topul celor mai recunoscute mărci comerciale îl afli la gala de premiere NOTORIUM: Când are loc și cum poți participa

La data de 27 aprilie s-a finalizat votingul pentru Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM. Detaliile privind TOP 4 câștigători la categoriile din Concurs le găsiți pe pagina NOTORIUM.

Premiile Concursului sunt Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint şi bronz, la fiecare subcategorie de produse sau servicii împreună cu dreptul exclusiv de utilizarea a imaginilor distincției pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare.

La cele 150 de categorii de produse și servicii au concurat peste 3500 de mărci comerciale locale și internaționale.

Publicitate

Gala de Premiere NOTORIUM va avea loc la 31 mai 2018, în incinta Complexului de clasă Premium - Casa Sărbătorii Chișinău. Publicul estimat al acestui eveniment este aproximativ 300 de antreprenori de top din Republica Moldova, participanți la Concursul NOTORIUM și alți reprezentanți ai mediului de afaceri cointeresați de posibilitatea de promovare oferită.

Până pe 5 mai puteți alege unul din pachetele de acces și promovare la gală la cel mai mic preț.

Mai jos îți prezentăm o listă cu 18 motive pentru care să veniți la Gala de Decernare a Premiilor NOTORIUM AWARDS 2017:

1.Veți participa la Decernarea festivă a premiilor, cu transmisiune live, cu o audienţă de minim 70.000 de telespectatori.

2.Veți ridica nivelului încrederii și imaginea propriei mărci comerciale.

3. Veți obține dreptul exclusiv de utilizare a distincției pentru promovarea propriilor produse și servicii. 4.Veți avea posibilitatea să ţineți un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei. 5.Veți beneficia de oferte promoționale de plasare a articolelor despre învingători pe AGORA.MD și ALLMOLDOVA.MD și 50% reducere la realizarea videoreportajelor în ziua evenimentului, oferite de AGORA. 6.Veți beneficia de promovare mărcii proprii în Catalogul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2018. 7.Veți beneficia de o prezență personalizată a logo-ului mărcii, pe site-ul Notorium.md, timp de 1 an. 8.Veți beneficia de o ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL 9.Veți avea parte de o recepție VIP cu bucate și vinuri selecte. 10.Veți avea posibilitatea să faceți Networking cu 300 de reprezentanți ai elitei business-ului moldovenesc, să stabiliți parteneriate cu companiile de top din toate domeniile de activitate din Moldova. 11.Veți primi cadou o sticlă de vin NOTORIUM. 12.Veți participa la tombola cu premii din partea partenerilor. 13.Veți avea posibilitatea să oferiți un cadou pentru tombola. 14.Veți avea posibilitatea să plasați un pliant promoțional în mapa participanților si un Banner roll-up în sală. 15.Veți face poze profesionale pe covorul roșu.

16. Veți primi un spot video ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei Dvs.

17. Veți primi un baner online ce va conţine imaginea trofeului, medaliile NOTORIUM şi logotipului companiei Dvs.

18. Veți primi garatis distribuirea unei oferte promoţionale pe pagina NOTORIUM.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal