„În cazul liberalilor, eu aș spune pe scurt că ceea ce au dorit ei să realizeze, au realizat timp de zece ani. Din cauza unor piruete și zigzaguri politice pe care le-a avut acest partid în ultimii 8-9 ani, șansele lor sunt mici de a se menține pe scena politică și dl Codreanu vine să suplinească această dorință a cetățenilor de a se vedea în cooperare cu România”, a spus Vlad Țurcanu. 

Fostul primar Dorin Chirtoacă l-a întrebat însă „dacă atunci când a fost propus de PL în calitate de purtător de cuvânt la Președinție tot au fost piruete și zigzaguri”. 

„Prima dată aud că am fost propus de PL”, a răspuns Țurcanu. 

Chirtoacă a ironizat și „a tradus” mesajul reprezentantului PUN. „Adică, peste cadavrul de mine, Chirtoacă, care timp de zece ani s-a ocupat, nu știu cu ce s-a ocupat, și a realizat tot ce a avut de realizat, vin acum dumnealor să suplinească și să construiască. Pe mine mă treceți la capitolul „îngrășământ” probabil”, a declarat acesta.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!