A plecat din Moldova la 4 ani, iar acum joacă în filme de la Hollywood și vrea să ajungă într-un film al lui Tarantino

A plecat din Moldova la 4 ani, iar acum joacă în filme de la Hollywood și vrea să ajungă într-un film al lui Tarantino

Pavel Slănină s-a născut la Strășeni, iar atunci când avea doar 4 ani familia sa a emigrat în Spania. Moldoveanul a crescut acolo, iar după absolvirea școlii a mers la Hollywood. Avea un vis: să facă cea mai mare școală de actorie de acolo. Și a reușit. Acum e absolventul școlii de film și a început să se filmeze în diverse producții video și seriale. Cea mai recentă realizare filmografică a fost și premiată, pentru rolul său, la un festival de profil din SUA. Vedeți în interviul de mai jos ce aspirații are basarabeanul născut la Strășeni și ce amintiri îl mai leagă de țara noastră, scrie Ea.md.

Pavel, ce amintiri ai, legate de Republica Moldova? Ce îți mai amintești sau ce ai păstrat de acasă?

Cu toate că am trăit la Moldova numai până la vîrsta de 4 ani, totuși amintirile frumoase au rămas. Îmi amintesc de bunica și toată familia care o rămas acolo. îmi amintesc foarte des de gastronomia moldovenească și recunosc că îmi place foarte mult mâncarea noastră: sarmale, mămăligă, plăcinte, fructele proaspete, nucile de la bunica din grădină și vinul moldovenesc. Îmi place muzică moldovenească, dansurile tradiționale și am o predilecție pentru nunțile din Moldova. Da, și niciodată nu o să uit satul meu natal - Recea, din raionul Strășeni.

Publicitate

Acum zi-mi despre ceea ce ai ajuns, despre actorie. Cum ai luat decizia de a te face actor, ce te-a făcut să mergi pe această cale?

De când eram mic aveam o camera de filmat, care tot timpul era cu mine. Deci îmi plăcea chiar să filmez, dar și să fiu filmat cu camera în timp ce poate pur și simplu mă jucam. Făceam cu pasiune diferite roluri, intram în pielea personajelor foarte ușor și probabil anume acest aspect i-a și făcut pe ai mei să mă susțină în dorința mea de a merge mai departe cu actoria, de a face profesie din asta.

Ești acum la Hollywood, ai făcut o școală acolo. Spune-ne ce greutăți ai întâlnit, cu ce a trebuit să te confrunți, ce nu a fost așa cum tu așteptai să fie în locul cel mai râvnit de toți actorii din lume?

Cel mai greu pentru toată lumea care nu e cetățean american e să obții actele necesare pentru muncă legală și de lungă durată. În rest e muncă și dedicație, tot timpul este ceva greu în viață, dar dacă ai un scop și știi bine unde ai vrea să ajungi, totul este posibil.

Cum ți-a reușit să te filmezi deja în câteva filme? Cum ai obținut rolurile?

Eu am învățat timp de 2 ani la școala de actor, aici în Hollywood - este instituția la care râvnesc toți tinerii care speră să ajungă să facă actorie. Am absolvit cu succes studiile și imediat am început a lucra. În primul rând merg intens la castinguri, pentru toate rolurile posibile. Așa crești: jucând și fiind de la cerșetor și până la bancher, de la un rol de câteva secunde într-o producție de scurtmetraj și până la roluri centrale în seriale, spre exemplu. Un actor trebuie să știe și să aibă experiență de jucat în orice rol.

Citiți continuarea pe ea.md.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal