„Sunt convins că, anume acum, ca niciodată, trebuie să susținem valorile familiale în țara noastră, întrucât au apărut mai mulți doritori de a le distruge cu premeditare. Sunt foarte bucuros că această inițiativă vine din partea Bisericii - forța unificatoare a societății noastre”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Nu a ezitat să posteze poze de la marș nici socialitul Ion Ceban. „Familia e cea mai importantă și frumoasă realizare în viața unui om și e cea care asigură continuitatea unui neam. Astăzi, ca în fiecare an, am participat la Marșul tăcerii, în susținerea familiei tradiționale, așa cum o știm dintotdeauna - drept locul unde copiii deprind dragostea de cele sfinte, învață respectul față de tradițiile și valorile poporului nostru”, a menționat Ceban.

În septembrie, la Chișinău, sub egida lui Igor Dodon, va avea loc Congresul Mondial al Familiilor, la care vor participa aproximativ 2 000 de persoane din peste 50 de țări, inclusiv Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, și un înalt reprezentant al Vaticanului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!