Doi experți notorii în domeniul tehnologiei Blockchain, invitați la Tekwill Visionary Club

Doi experți notorii în domeniul tehnologiei Blockchain, invitați la Tekwill Visionary Club

Tekwill Visionary Club revine pe 23 mai cu o ediție de excepție și cu doi invitați remarcabili. Este vorba de Mariana Dahan și Mark Ginzburg, experți recunoscuți în domeniul tehnologiei blockchain și inițiatori ai unor proiecte revoluționare în această sferă. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 18.30, în incinta Tekwill.

Ediția curentă Tekwill Visionary Club, „Blockchain for Humanity”, este dedicată implementării blockchain în domenii fără precedent, dar și dezvoltării, cu ajutorul acestei tehnologii, a unor soluții capabile să producă schimbări pozitive majore și să pună capăt unor provocări cu care se confruntă în prezent omenirea.

Mariana Dahan va vorbi despre utilizarea blockchain pentru scopuri umanitare - pentru managementul identității și în lupta cu traficul de ființe umane. Mark Ginzburg va împărtăși experiența sa în domeniul crypto-valutelor, utilizarea blockchain în tranzacțiile financiare, mai exact, în cele imobiliare.

Publicitate

Mariana Dahan a fost inclusă în Top 100 de oameni de influență în domeniul identității digitale în 2018, în clasamentul anual întocmit de One World Identity, alături de nume precum Mark Zuckerberg, Edward Snowden și Richard Branson. Mariana este originară din Republica Moldova. Ea este fondatoarea și directorul executiv al organizației World Identity Network (WIN) - o inițiativă lansată anul trecut. Scopul Marianei este să aducă împreună cele mai strălucite minți ale lumii și să valorifice potențialul tehnologiei blockchain pentru a rezolva unele dintre marile provocări ale omenirii - traficul de ființe umane. În acest scop, WIN a colaborat cu mai multe agenții ale Organizației Națiunilor Unite pentru a organiza Global Challenge „Blockchain for Humanity”, care a condus la o serie de soluții și abordări de perspectivă care ar putea fi relevante pentru Moldova.

Anterior, Mariana Dahan a condus proiectul Identification for Development (ID4D) al Băncii Mondiale - un program global care acum ajunge la 1 miliard de dolari în împrumuturi și granturi acordate țărilor în curs de dezvoltare. Mariana este, de asemenea, membru fondator al Consiliului Global Blockchain Business, lansat în 2017 la Forumul Economic Mondial de la Davos.

Mark Ginzburg este CEO și fondator al MTN Property Holdings - un holding de investiții din Ucraina cu sediul la Kiev. El este un evanghelist al tehnologiei blockchain și prima persoană care a vândut proprietăți imobiliare unui Venture Capitalist din Silicon Valley în schimbul valutei Bitcoin, folosind întregul ciclu blockchain și al contractelor inteligente. În calitate de antreprenor, Ginzburg s-a concentrat asupra startupurilor legate de blockchain atât în Ucraina, cât și în Statele Unite, acordând prioritate companiilor capabile să aplice în mod inovativ conceptele de semantic web și blockchain pentru produsele și serviciile dezvoltate.

Taxa de participare este de 500 lei, iar biletele pot fi cumpărate aici. Toate veniturile vor fi donate în scopuri de caritate!

 • 50% din suma acumulată va fi donată campaniei TwentyTu, un proiect non-profit lansat de Tekwill, prin care va fi oferită educație în profesiile viitorului pentru 80 000 de copii și tineri din Moldova. Misiunea TwentyTu este să pună în valoare capitalul uman al Republicii Moldova și să crească pe termen lung o generație de oameni care să creeze acasă, în Moldova, produse și servicii care să răspundă provocărilor sociale naționale și globale.
 • Celelalte 50% vor fi donate cauzei CCF Moldova, reprezentant oficial al Fundației „Hope and Homes for Children”. Misiunea CCF Moldova este de a găsi familii adoptive iubitoare pentru copiii din casele de copii și internate.

Tekwill Visionary Club este o platformă de comunicare și networking lansată sub egida Tekwill, în cadrul căreia lideri și trendsetteri din diferite domenii vin să împărtășească cu membrii comunității locale viziuni și experiențe valoroase.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal