„Până la urmă, vedem că partidele care se declară pro europene nu au dat dovadă de comportament constructiv. Fiecare a încercat să-și promoveze propriul candidat. Am vorbit încă de la început că acesta ar fi un element de maturitate al partidelor care se declară pro europene, dar campania electorală a arătat atacuri reciproce și că aceste partide nu pot depăși egoismul personal”.

În aceste condiții, Partidul Democrat a decis să transmită pentru electoratul său, pentru membrii și simpatizanții săi, dar și pentru toți cei care își doresc o schimbare reală în Chișinău după aceste alegeri un  apel de mobilizare pentru a nu admite un socialist sau un liberal în funcția de primar.

„Îi îndemnăm pe locuitorii Chișinăului să iasă într-un număr cât mai mare la alegeri. Considerăm că sunt două formațiuni ai căror reprezentanți nu au dreptul moral să mai participe la administrarea Capitalei - este vorba de Partidul Socialiștilor și Partidul Liberal. Aceste două partide au avut cele mai multe voturi în Consiliul Municipal Chișinău și au ținut ani de zile Primăria în dezastru, iar Capitala arată așa cum arată, din cauza modului în care au administrat-o”, este mesajul transmis de către PDM către alegători.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.