„Noi ne-am pus scopul ca, din prima zi de când vom ajunge la putere, să începem analiza situației în toate structurile Primăriei. Avem 34 structuri, multe se completeatează”, a declarat Alexandru Slusari. Ion Ceban a menționat că, de fapt, ar fi vorba de 64 de structuri.„Nu mă întrerupeți, nu sunteți la volantă la Dodon”, i-a răspuns Slusari.

Ulterior, candidatul PSRM a insistat că „este vorba de 64 de subdiviziuni, cu întreprinderi municipale, iar dacă vorbim doar de structura primăriei - sunt 13”. „Accesați pagina web a Primăriei”, a spus Slusari. „Nu am nevoie să accesez pagina web, fiindcă eu și așa știu”, a declarat socialistul. 

Contactat de Agora, purtătorul de cuvânt al Primăriei a spus însă că „nici unul și nici altul nu are dreptate”. „Este aparatul de lucru al Primăriei, 14 direcții generale, 5 preturi de sector și deja întreprinderile municipale”, a menționat Vadim Brânzaniuc. Nu ne-a putut oferi însă o cifră exactă, menționând că mai multe întreprinderi nu mai sunt funcționale.

Pe pagina web a instituției, la capitolul „structura Primăriei”, sunt însă 16 departamente, urmează 18 direcții, 5 preturi de sector și 14 întreprinderi muncipale.