*Acest material este sponsorizat

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

În capitală a fost deschis un nou shoroom de bucătării. Compania „Bismobil Kitchen” își propune să aducă pe piață un alt nivel de deservire, echipare și potențial în materie de design. Clienții vor putea primi sfaturi ce țin de proiectarea tehnică, materiale sau electrocasnice. Mai exact, absolut tot de ce au nevoie pentru un proiect reușit de bucătărie.

Noul shwroom de pe strada Pantelimon Halippa 18 vine să satisfacă toate nevoile clienților, dar și ale designerilor. Vor putea fi realizate și mai multe proiecte care vor aduce cliențior utilitate integrată într-un design funcțional pentru minim 15-20 de ani înainte. Compania a pus accentul pe trei elemente cheie: deservirea profesionistă, raport ideal între preț-calitate și durabilitate. Oricine este binevenit la showroom-ul „Bismobil Kitchen” să obțină cele mai utile și individuale soluții.

„Bismobil Kitchen” produce mobilier timp de șase ani pe piața din Moldova. Compania este specializată în proiectarea individuală, producerea și comercializarea mobilierului de bucătărie. Mai exact, încearcă să demonstreze că este posibil de realizat produse competitive în raport cu soluțiile internaționale aici, în Republica Moldova, asigurând, totodată, un ciclu economic integrat, cu toate beneficiile pe care le poate aduce o entitate economică societății civile.

„Provocarea nu este doar de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistența”, spun reprezentanții companiei. Deschiderea acestui showroom are drept scop să ofere condiții excelente clienților, care vor beneficia de un proiect de bucătarie perfect, adaptat spațiului, dorințelor, preferințelor estetice, opțiunilor tehnice, bugetului, dotărilor organizatorice și funcționale ale bucătăriei.

Compania își propune să fie diferită prin atitudine, abordare originală, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, comunicare prietenoasă cu toți clienții, prin flexibilitate și oferte cu raport optim de preț-calitate.

Compania „Bismobil Kitchen” dezvoltă o strategie de dezvoltare care permite menținerea unor prețuri accesibile pentru produse de calitate Premium. În acest sens, sunt implementate strategii de optimizare a prețurilor, inclusiv prin colaborare și comunicare cu frunizorii și partenerii internaționali cu garanții pe termen lung.

Activitatea, esența operațională și strategiile de dezvoltare ale companiei sunt motivate de încrederea clienților. Altfel spus, datorită clienților companiei, este valorificat profesionalismul întregii echipe „Bismobil Kitchen”.

Pentru a presta servicii de calitate axate pe confortul clienților, compania își perfecționează mereu strategiile de comunicare. Astfel, clienții obțin un răspuns prompt la toate întrebările legate de proiectul de mobilare. Această comunicare este extrem de importantă până la încheierea contractului, dar și în faza de realizare a proiectului. „Ne mândrim de sistemul nostru implementat care ne permite să menținem contactul cu clientul după ce proiectul a fost finalizat. La fel, aici putem menționa și toate etapele de verificare a calității, inclusiv după vânzare”, spun reprezentanții companiei.

Începând cu data de 12 mai 2018, cele mai frumoase și mai accesibile bucătării individuale, care vă vor oferi plăcerea de a găti acasă, pot fi găsite în showroomul „Bismobil Kitchen” pe strada Pantelimon Halippa 18.

Showroomul de bucătării „Bismobil Kitchen” își propune să realizeze cele mai ambițioase și îndrăznețe proiecte de bucătării.

„Bismobil Kitchen” este o companie specializată în producerea mobilei de bucătărie. Credem că toate proiectele instalate și abordarea noastră vine să ne recomande drept o companie notorie pentru piața de profil, în special, producerea bucătăriilor individuale”, menționează reprezentanții „Bismobil Kitchen”.

Succesele sunt confirmate prin feedback-uri pozitive de la clienți, parteneri, furnizori, dar și prin numărul anagajaților care este în continuă creștere și toate diplomele, mențiunile de la expoziții obținute până în prezent.

 

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

P.

P.

Vezi și aceste știri
În căminele universităților rămân cazați 2.300 de studenți. Ministerul Educației monitorizează starea lor de sănătate

În căminele universităților rămân cazați 2.300 de studenți. Ministerul Educației monitorizează starea lor de sănătate

Ministrul Educației: Se exclude varianta online pentru susținerea BAC-ului. Elevii vor trece pretestările acasă

Ministrul Educației: Se exclude varianta online pentru susținerea BAC-ului. Elevii vor trece pretestările acasă

Ucraina: Doi bărbați, reținuți pentru răspândirea falsurilor despre COVID-19 pe internet. Ar fi acționat la indicațiile rușilor (VIDEO)

Ucraina: Doi bărbați, reținuți pentru răspândirea falsurilor despre COVID-19 pe internet. Ar fi acționat la indicațiile rușilor (VIDEO)

Advertoriale
Kaufland Moldova donează Ministerului Sănătății 5000 de teste de identificare a coronavirusului

Kaufland Moldova donează Ministerului Sănătății 5000 de teste de identificare a coronavirusului

Orange acordă trafic internet gratuit cadrelor didactice din toată țara, la cerere, în campania „Conectăm profesorii”

Orange acordă trafic internet gratuit cadrelor didactice din toată țara, la cerere, în campania „Conectăm profesorii”

1000 de teste de determinare Covid-19 au fost donate Agenției de Sănătate Publică de GRAWE Carat Asigurări

1000 de teste de determinare Covid-19 au fost donate Agenției de Sănătate Publică de GRAWE Carat Asigurări

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
  Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Nu „mușcă” și nu e despre căsătoriile gay. Explicăm simplu ce e Convenția de la Istanbul (AUDIO)
 • PlayGround și Smart Home: Cât costă și cât durează să-ți instalezi un astfel de sistem acasă
 • Nota de Plată a designerei Olga Blanc. Despre bani, dezvoltare personală, bărbatul care o susține și succesul brandului O'Blanc (VIDEO)
 • PlayGround cu Ion Sturza: Lovitura de la Cluj, cifrele Elefant.ro și pronosticuri despre imobiliare
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Moldoveanca Tatiana Bujor, infectată cu Covid-19, dezvăluie care au fost primele simptome și...
 • De ce nu trebuie să comparăm COVID-19 cu gripa? Iată care sunt principalele diferențe (Video)
Cele mai populare
 • 1
  Unii moldoveni, care se întorc în țară, iau medicamente pentru a ascunde febra. Dumbrăveanu: „Fiți sinceri!”
 • 2
  5.300 de lei pentru o zi în terapie intensivă a unui bolnav cu COVID-19: Dodon amintește de polița de asigurare
 • 3
  Va scădea sau nu prețul la apartamente în Chișinău în urma crizei generate de COVID-19
 • 4
  Premierul, apostrofat la Parlament: Rușine! Unde vă sunt colegii? Chicu: Arătați-vă obrăjorii să îi văd cât sunt de roșii (VIDEO)
Autentificare