*Acest material este sponsorizat

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

În capitală a fost deschis un nou shoroom de bucătării. Compania „Bismobil Kitchen” își propune să aducă pe piață un alt nivel de deservire, echipare și potențial în materie de design. Clienții vor putea primi sfaturi ce țin de proiectarea tehnică, materiale sau electrocasnice. Mai exact, absolut tot de ce au nevoie pentru un proiect reușit de bucătărie.

Noul shwroom de pe strada Pantelimon Halippa 18 vine să satisfacă toate nevoile clienților, dar și ale designerilor. Vor putea fi realizate și mai multe proiecte care vor aduce cliențior utilitate integrată într-un design funcțional pentru minim 15-20 de ani înainte. Compania a pus accentul pe trei elemente cheie: deservirea profesionistă, raport ideal între preț-calitate și durabilitate. Oricine este binevenit la showroom-ul „Bismobil Kitchen” să obțină cele mai utile și individuale soluții.

„Bismobil Kitchen” produce mobilier timp de șase ani pe piața din Moldova. Compania este specializată în proiectarea individuală, producerea și comercializarea mobilierului de bucătărie. Mai exact, încearcă să demonstreze că este posibil de realizat produse competitive în raport cu soluțiile internaționale aici, în Republica Moldova, asigurând, totodată, un ciclu economic integrat, cu toate beneficiile pe care le poate aduce o entitate economică societății civile.

„Provocarea nu este doar de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistența”, spun reprezentanții companiei. Deschiderea acestui showroom are drept scop să ofere condiții excelente clienților, care vor beneficia de un proiect de bucătarie perfect, adaptat spațiului, dorințelor, preferințelor estetice, opțiunilor tehnice, bugetului, dotărilor organizatorice și funcționale ale bucătăriei.

Compania își propune să fie diferită prin atitudine, abordare originală, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, comunicare prietenoasă cu toți clienții, prin flexibilitate și oferte cu raport optim de preț-calitate.

Compania „Bismobil Kitchen” dezvoltă o strategie de dezvoltare care permite menținerea unor prețuri accesibile pentru produse de calitate Premium. În acest sens, sunt implementate strategii de optimizare a prețurilor, inclusiv prin colaborare și comunicare cu frunizorii și partenerii internaționali cu garanții pe termen lung.

Activitatea, esența operațională și strategiile de dezvoltare ale companiei sunt motivate de încrederea clienților. Altfel spus, datorită clienților companiei, este valorificat profesionalismul întregii echipe „Bismobil Kitchen”.

Pentru a presta servicii de calitate axate pe confortul clienților, compania își perfecționează mereu strategiile de comunicare. Astfel, clienții obțin un răspuns prompt la toate întrebările legate de proiectul de mobilare. Această comunicare este extrem de importantă până la încheierea contractului, dar și în faza de realizare a proiectului. „Ne mândrim de sistemul nostru implementat care ne permite să menținem contactul cu clientul după ce proiectul a fost finalizat. La fel, aici putem menționa și toate etapele de verificare a calității, inclusiv după vânzare”, spun reprezentanții companiei.

Începând cu data de 12 mai 2018, cele mai frumoase și mai accesibile bucătării individuale, care vă vor oferi plăcerea de a găti acasă, pot fi găsite în showroomul „Bismobil Kitchen” pe strada Pantelimon Halippa 18.

Showroomul de bucătării „Bismobil Kitchen” își propune să realizeze cele mai ambițioase și îndrăznețe proiecte de bucătării.

„Bismobil Kitchen” este o companie specializată în producerea mobilei de bucătărie. Credem că toate proiectele instalate și abordarea noastră vine să ne recomande drept o companie notorie pentru piața de profil, în special, producerea bucătăriilor individuale”, menționează reprezentanții „Bismobil Kitchen”.

Succesele sunt confirmate prin feedback-uri pozitive de la clienți, parteneri, furnizori, dar și prin numărul anagajaților care este în continuă creștere și toate diplomele, mențiunile de la expoziții obținute până în prezent.

 

Un nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în designUn nou showroom de bucătării a fost deschis la Chișinău. Au fost expuse concepte realizate conform ultimelor tendințe în design

P.

P.

Vezi și aceste știri
Trei tornade au lovit vestul Germaniei. O persoană a murit, iar câteva zeci au fost rănite (VIDEO)

Trei tornade au lovit vestul Germaniei. O persoană a murit, iar câteva zeci au fost rănite (VIDEO)

Forțele ucrainene se pregătesc pentru un eventual atac la granița cu Belarus

Forțele ucrainene se pregătesc pentru un eventual atac la granița cu Belarus

Ex-președintele român Traian Băsescu a accidentat o mașină parcată și a mers la poliție pentru a fi testat

Ex-președintele român Traian Băsescu a accidentat o mașină parcată și a mers la poliție pentru a fi testat

Advertoriale
Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: În căutarea jobului perfect (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: În căutarea jobului perfect (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Tatiana Miron, tânăra care a decis să revină din Spania pentru a dezvolta satele din Moldova (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Liderii lumii - sup lupă (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Dumitru și Emanuela Ciuprina, tinerii care au schimbat Bucureștiul pe satul Lunga din Florești (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Paștele - mâncare, tradiție, mister
Cele mai populare
 • 1
  Un tânăr a ajuns la terapie intensivă după ce a sărit în Nistru
 • 2
  În Moldova se produce de opt ori mai mult ulei și grăsimi decât acum un an
 • 3
  Podoliak crede că un acord de pace e posibil doar după retragerea trupelor rusești
 • 4
  Un parlamentar rus face aluzie la un posibil schimb al prizonierilor din Azovstal cu Medvedciuc
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.