Noul shwroom de pe strada Pantelimon Halippa 18 vine să satisfacă toate nevoile clienților, dar și ale designerilor. Vor putea fi realizate și mai multe proiecte care vor aduce cliențior utilitate integrată într-un design funcțional pentru minim 15-20 de ani înainte. Compania a pus accentul pe trei elemente cheie: deservirea profesionistă, raport ideal între preț-calitate și durabilitate. Oricine este binevenit la showroom-ul „Bismobil Kitchen” să obțină cele mai utile și individuale soluții.

„Bismobil Kitchen” produce mobilier timp de șase ani pe piața din Moldova. Compania este specializată în proiectarea individuală, producerea și comercializarea mobilierului de bucătărie. Mai exact, încearcă să demonstreze că este posibil de realizat produse competitive în raport cu soluțiile internaționale aici, în Republica Moldova, asigurând, totodată, un ciclu economic integrat, cu toate beneficiile pe care le poate aduce o entitate economică societății civile.

„Provocarea nu este doar de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistența”, spun reprezentanții companiei. Deschiderea acestui showroom are drept scop să ofere condiții excelente clienților, care vor beneficia de un proiect de bucătarie perfect, adaptat spațiului, dorințelor, preferințelor estetice, opțiunilor tehnice, bugetului, dotărilor organizatorice și funcționale ale bucătăriei.

Compania își propune să fie diferită prin atitudine, abordare originală, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, comunicare prietenoasă cu toți clienții, prin flexibilitate și oferte cu raport optim de preț-calitate.

Compania „Bismobil Kitchen” dezvoltă o strategie de dezvoltare care permite menținerea unor prețuri accesibile pentru produse de calitate Premium. În acest sens, sunt implementate strategii de optimizare a prețurilor, inclusiv prin colaborare și comunicare cu frunizorii și partenerii internaționali cu garanții pe termen lung.

Activitatea, esența operațională și strategiile de dezvoltare ale companiei sunt motivate de încrederea clienților. Altfel spus, datorită clienților companiei, este valorificat profesionalismul întregii echipe „Bismobil Kitchen”.

Pentru a presta servicii de calitate axate pe confortul clienților, compania își perfecționează mereu strategiile de comunicare. Astfel, clienții obțin un răspuns prompt la toate întrebările legate de proiectul de mobilare. Această comunicare este extrem de importantă până la încheierea contractului, dar și în faza de realizare a proiectului. „Ne mândrim de sistemul nostru implementat care ne permite să menținem contactul cu clientul după ce proiectul a fost finalizat. La fel, aici putem menționa și toate etapele de verificare a calității, inclusiv după vânzare”, spun reprezentanții companiei.

Începând cu data de 12 mai 2018, cele mai frumoase și mai accesibile bucătării individuale, care vă vor oferi plăcerea de a găti acasă, pot fi găsite în showroomul „Bismobil Kitchen” pe strada Pantelimon Halippa 18.

Showroomul de bucătării „Bismobil Kitchen” își propune să realizeze cele mai ambițioase și îndrăznețe proiecte de bucătării.

„Bismobil Kitchen” este o companie specializată în producerea mobilei de bucătărie. Credem că toate proiectele instalate și abordarea noastră vine să ne recomande drept o companie notorie pentru piața de profil, în special, producerea bucătăriilor individuale”, menționează reprezentanții „Bismobil Kitchen”.

Succesele sunt confirmate prin feedback-uri pozitive de la clienți, parteneri, furnizori, dar și prin numărul anagajaților care este în continuă creștere și toate diplomele, mențiunile de la expoziții obținute până în prezent.

 

> > > > > > > > > > > > >

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.