În acest context, Asociatia pentru Dezvoltare Creativa organizează conferința motivațională „OAMENI și COMUNITĂȚI”, care va avea loc vineri, 18 mai, ora 18:00, la Teatrul Național „Eugene Ionescu”.

Potrivit organizatorilor, intrarea la eveniment este liberă. Conferința motivațională este o platformă de împărtășire a unor experiențe personale, de promovare a mesajelor pozitive și chemare la acțiune. Fiecare dintre noi are diverse surse de inspirație și motivație ce ne pornesc la acțiune și ne definesc istoria de succes.

10 oameni din domenii și cu ocupații diferite își vor povesti istoriile inspiraționale sub genericul „OAMENI și COMUNITĂȚI”, având la dispoziție 10 minute fiecare. Exemplele acestor vorbitori vor stimula și alți tineri să fie încrezători în forțele proprii, să genereze idei noi pentru implementarea soluțiilor inovatoare la problemele Moldovei.

Vorbitorii în cadrul evenimentului vor fi: NATA ALBOT, NATALIA GÂRBU, MARK MAZUREAC, MARIANA HARJEVSCHI, ALEX LEBEDEV, ALINA și ION ANDRONACHE, NATA ANDREEV, MARIANA RUFA, LUCIA APRODU și MARCEL SPĂTARU, prezentatorul evenimentului.