„Problema suburbiilor este evidentă. Ca orice chișinăuian, cu siguranță mulți chișinăuieni mă vor susține, nu sunt de acord cu modificarea care le permite locuitorilor din satele din apropierea municipiului, având primarul lor, propriul buget, să se implice în alegerea primarul general al Chișinăului, să se folosească de bugetul municipal”, a spus Alexandru Roșco. Prin urmare, candidatul a propus micșorarea teritoriului municipiului Chișinău. „Este secolul 21, ne dezvoltăm”, a explicat acesta.

Surprins de ideea lui Roșco, Vasile Costiuc l-a întrebat de unde are atâta ură față de moldovenii din suburbii. „Trebuia să vă mai țină Plahotniuc la pușcărie vreo jumătate de an, poate vă corectați mintea”, a declarat Costiuc.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!