*Acest material este sponsorizat

Cardurile de masă au fost lansate. Plățile vor deveni mai simple, iar controlul asupra tranzacțiilor va fi sporit

Cardurile de masă au fost lansate. Plățile vor deveni mai simple, iar controlul asupra tranzacțiilor va fi sporit

Cardurile de masă au fost lansate de Up Moldova. Este vorba de o soluție inovatoare pentru susținerea angajaților, angajatorilor și comercianților. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai managementului Companiei Up Moldova, oficiali detașați de către Guvern, dar și reprezentanții mai multor întrepreprinderi.

Compania Up Moldova este o societate dinamică ce inovează pe piața de beneficii extra-salariale din Moldova și singurul operator licențiat pentru emiterea tichetelor de masă pe ambele suporturi, hârtie și electronic. Este și singurul operator care a primit de la Serviciul Fiscal de Stat codul de emitent pentru ambele suporturi. Cardul de masă este instrumentul ideal pentru motivarea și loializarea angajaților, simplu, sigur și comod. Acest produs simplifică procesele angajatorilor, multiplicând avantajele și oferind toate ingredientele unei rețete de succes.

Împreună cu Up Moldova, angajatorii cresc motivația și performanța echipei, reduc absenteismul și optimizează bugetul companiei. Pentru angajați, beneficiile cardului de masă Up înseamnă scutiri de la plata taxelor salariale și putere de cumpărare mai mare. Ei plătesc în siguranță și rapid, prin tehnologia contactless, utilizează un suport modern, simplu și sigur, cardul fiind emis sub însemnele MasterCard.

 

„Pentru a creşte calitatea experienţei utilizatorilor săi, Up Moldova lansează foarte repede, de la intrarea sa pe piața din Moldova, cardul de masă, care simplifică plăţile şi oferă beneficiarilor control sporit asupra tranzacţiilor. Acum parcursul angajaților, angajatorilor și al partenerilor în utilizarea serviciului nostru este mai simplu, iar experiența pe care o oferim cu cardul de masă este orientată spre utilizator. Cardul de masă Up Moldova este o soluție modernă, cu eficiența dovedită la nivel mondial de către industria beneficiilor extra-salariale”, a declarat directorul general Up Moldova, Dumitru Cozmolici.

„Republica Moldova promovează reforme de modernizare europeană, dezvoltă și asimilează procese de producție și tehnologii moderne, care, într-un final, vor duce la sporirea calității produselor și serviciilor autohtone, precum și la creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Sunt de salutat eforturile companiei Up Moldova, bazate pe inovație și tehnologii moderne, care vin să ofere beneficii entităților economice, salariaților, precum și partenerilor comercianți”, a spus secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Vasile Tarlev.

 

Directorul de Resurse Umane al companiei „AquaTrade”, Mihai Popescu, a menționat că „acum toți angajatorii au acces la un nou beneficiu extra-salarial, pe care îl pot oferi echipei într-un format modern, mult mai flexibil, simplu de gestionat și comod de utilizat - cardul de masă Up Moldova”. „Vom oferi salariaților noștri acest beneficiu, pentru a-i recompensa suplimentar pentru munca depusă, pentru a-i motiva și pentru a avea o echipă performantă”, a adăugat acesta. 

Iar directorul de Marketing al rețelei de magazine „Linella”, Mihaela Dragan, a declarat că „aceste carduri de masă aduc decontarea imediată a sumelor utilizate, iar utilizatorii achiziționează de orice sumă doresc, chiar utilizând și fracții din valoarea tichetului electronic”. Lansarea cardului Up Moldova va crește puterea de cumpărare a beneficiarilor şi, implicit, valoarea medie a coşului de cumpărături. Supermarketurile şi magazinele de proximitate sunt primele beneficiare ale acestei creşteri”, a mai spus Mihaela Dragan.

Up conectează indivizi, companii și teritorii, dezvoltând platforme de gestiune, de tranzacții și de relaționare, ce contribuie la creșterea calității vieții și a performanței. 

Up concepe soluții integrate ca răspuns la nevoile diferiților săi parteneri, clienți și beneficiari. Facilitează accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor la domiciliu, ajutoare sociale, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de motivare și fidelizare.

Cu o istorie de peste 50 de ani, puternic prin cei 3 400 de colaboratori și o prezență în 19 țări, Grupul Up însoțește în viața de zi cu zi 24,5 milioane de persoane din întreaga lume. Up este un grup independent a cărui societate-mamă este o societate cooperativă și participativă.

www.upmoldova.md  www.up.coop

P.

P.

Vezi și aceste știri
Comentariul lui Sergiu Sîrbu la intenția ANI de a-i confisca 1,9 milioane de lei

Comentariul lui Sergiu Sîrbu la intenția ANI de a-i confisca 1,9 milioane de lei

Radu Albot, victorios în primul tur la Forli

Radu Albot, victorios în primul tur la Forli

Marina Tauber, acuzată că a cheltuit bani nedeclarați pentru hrana simpatizanților care o susțineau constant în campania electorală (VIDEO LIVE)

Marina Tauber, acuzată că a cheltuit bani nedeclarați pentru hrana simpatizanților care o susțineau constant în campania electorală (VIDEO LIVE)

Advertoriale
Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib

Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib

Agrobiznes și iMetos lansează prima platformă de agro-meteo pentru fermierii din Moldova (VIDEO)

Agrobiznes și iMetos lansează prima platformă de agro-meteo pentru fermierii din Moldova (VIDEO)

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE. Oferte de la Orange pentru clipe de neuitat alături de familie

De sărbători, tot ce dăruieşti e LOVE. Oferte de la Orange pentru clipe de neuitat alături de familie

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
Cele mai populare
 • 1
  I-au oferit votul de încredere, iar acum cer demisia. Reacția fracțiunii PAS, după declarațiile lui Moloșag
 • 2
  Ultimă oră! Avocata Poporului admite că ar putea să-și dea demisia din funcție după informațiile apărute în spațiul public
 • 3
  Avocata tânărului homosexual, batjocorit în armată, spune că a discutat cu ministrul Apărării la subiect: „Am rămas uluită”
 • 4
  Gheorghe Petic a fost achitat în dosarul violului: „Este pentru prima oară când am strâns mâna unui judecător și i-am mulțumit” (VIDEO)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.