Cardurile de masă au fost lansate. Plățile vor deveni mai simple, iar controlul asupra tranzacțiilor va fi sporit

Cardurile de masă au fost lansate. Plățile vor deveni mai simple, iar controlul asupra tranzacțiilor va fi sporit

Cardurile de masă au fost lansate de Up Moldova. Este vorba de o soluție inovatoare pentru susținerea angajaților, angajatorilor și comercianților. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai managementului Companiei Up Moldova, oficiali detașați de către Guvern, dar și reprezentanții mai multor întrepreprinderi.

Compania Up Moldova este o societate dinamică ce inovează pe piața de beneficii extra-salariale din Moldova și singurul operator licențiat pentru emiterea tichetelor de masă pe ambele suporturi, hârtie și electronic. Este și singurul operator care a primit de la Serviciul Fiscal de Stat codul de emitent pentru ambele suporturi. Cardul de masă este instrumentul ideal pentru motivarea și loializarea angajaților, simplu, sigur și comod. Acest produs simplifică procesele angajatorilor, multiplicând avantajele și oferind toate ingredientele unei rețete de succes.

Publicitate

Împreună cu Up Moldova, angajatorii cresc motivația și performanța echipei, reduc absenteismul și optimizează bugetul companiei. Pentru angajați, beneficiile cardului de masă Up înseamnă scutiri de la plata taxelor salariale și putere de cumpărare mai mare. Ei plătesc în siguranță și rapid, prin tehnologia contactless, utilizează un suport modern, simplu și sigur, cardul fiind emis sub însemnele MasterCard.

...

„Pentru a creşte calitatea experienţei utilizatorilor săi, Up Moldova lansează foarte repede, de la intrarea sa pe piața din Moldova, cardul de masă, care simplifică plăţile şi oferă beneficiarilor control sporit asupra tranzacţiilor. Acum parcursul angajaților, angajatorilor și al partenerilor în utilizarea serviciului nostru este mai simplu, iar experiența pe care o oferim cu cardul de masă este orientată spre utilizator. Cardul de masă Up Moldova este o soluție modernă, cu eficiența dovedită la nivel mondial de către industria beneficiilor extra-salariale”, a declarat directorul general Up Moldova, Dumitru Cozmolici.

...

„Republica Moldova promovează reforme de modernizare europeană, dezvoltă și asimilează procese de producție și tehnologii moderne, care, într-un final, vor duce la sporirea calității produselor și serviciilor autohtone, precum și la creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Sunt de salutat eforturile companiei Up Moldova, bazate pe inovație și tehnologii moderne, care vin să ofere beneficii entităților economice, salariaților, precum și partenerilor comercianți”, a spus secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Vasile Tarlev.

...

Directorul de Resurse Umane al companiei „AquaTrade”, Mihai Popescu, a menționat că „acum toți angajatorii au acces la un nou beneficiu extra-salarial, pe care îl pot oferi echipei într-un format modern, mult mai flexibil, simplu de gestionat și comod de utilizat - cardul de masă Up Moldova”. „Vom oferi salariaților noștri acest beneficiu, pentru a-i recompensa suplimentar pentru munca depusă, pentru a-i motiva și pentru a avea o echipă performantă”, a adăugat acesta.

...

Up conectează indivizi, companii și teritorii, dezvoltând platforme de gestiune, de tranzacții și de relaționare, ce contribuie la creșterea calității vieții și a performanței.

Up concepe soluții integrate ca răspuns la nevoile diferiților săi parteneri, clienți și beneficiari. Facilitează accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor la domiciliu, ajutoare sociale, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de motivare și fidelizare.

Cu o istorie de peste 50 de ani, puternic prin cei 3 400 de colaboratori și o prezență în 19 țări, Grupul Up însoțește în viața de zi cu zi 24,5 milioane de persoane din întreaga lume. Up este un grup independent a cărui societate-mamă este o societate cooperativă și participativă.

www.upmoldova.md www.up.coop

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal