Primul tău pas în lumea startup-urilor. „YEP! I can”, un eveniment pentru studenții care vor să inițieze o afacere

Primul tău pas în lumea startup-urilor. „YEP! I can”, un eveniment pentru studenții care vor să inițieze o afacere

Pe 28 mai 2018, „YEP! I can” îi va aduce împreună pe tinerii talentați, antreprenori, directori executivi ai companiilor și experți în startup-uri. Este vorba de primul eveniment de amploare din această primăvară care are drept scop instruirea studenților în domeniul afacerilor. 

La eveniment, gratuit pentru studenți și profesori, vor participa o serie de traineri din Republica Moldova, Ucraina și Israel.

Veceslav Cunev, futurolog, CEO Deeplace și președintele Asociației Blockhain Moldova va vorbi despre perspectivele de dezvoltare în viitorul apropiat și despre domeniile de business care se vor bucura de cea mai mare creștere în anii următori.

Publicitate

Andrei Zaikin, fondator și CEO al rețelei YEP!, va explica care ar trebui să fie primii pași ai unui student care intenționează să lanseze o afacere.

Elena Donets, expertul din Israel, va analiza împreună cu participanții, ce este mai important, ideea sau comunitatea, abilitățile sau banii.

În total, la Start-up campusul „YEP! I can” tinerii se vor întâlni cu șase speakeri, experți în domeniul businessului. Pentru participare este necesară doar înregistrarea, AICI .

În cadrul start-up campusului, va avea loc și „Yep! Idea Challenge”, un concurs, în cadrul cărora tinerii vor fi provocați să analizeze o problemă de business, să genereze idei și să găsească cele mai inovative soluții. În cadrul acestei provocări, participanții, de fapt, vor învăța despre sine, despre abilitățile pe care le au, despre cât de bine se pot integra într-o echipă. Cei mai buni 20 de tineri vor pleca la școala de vară din Kiev „Summer Start-up Camp”.

Pentru profesori, în cadrul Start-up campusul „YEP! I can”, va fi organizat un training separat, Train of Trainers, de către experta Elena Donets din Israel. La Train of Trainers, profesorii vor împărtăși cele mai bune practici de dezvoltare a educației antreprenoriale la toate nivelurile educaționale din Israel ș vor explora tehnici educaționale creative, care permit predarea cursurilor în baza celor mai moderne metode și instrumente.

Start-up campusul „YEP! I can” va avea loc pe 28 mai 2018, începând cu ora 12.30, la Tekwill.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal