„Autocamionul de model Iveco, care se deplasa pe traseul Chișinău - Soroca, nu a respectat distanța cu automobilul care era în față, de model Mercedes. Șoferul din Mercedes urma să vireze la stânga în mod regulamentar, însă, în acest moment el a fost lovit din spate de camionul de model Iveco, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani. Autovehiculul Mercedes a fost proiectat pe banda de sens opus a circulației rutiere și a fost lovit de un alt camion de model Daas, la volanul căruia era un bărbat de 33 de ani”, a declarat pentru AGORA ofițerul de presă al poliției, Diana Maxim. 

Toate trei unități de transport au fost deteriorate în urma accidentului, iar autovehiculul Mercedes a fost deteriorat în proporție de 75%, precizează sursa. Șoferul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spitalul de urgență din Chișinău. Toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!