Candidatul PPDA la fotoliul de primar de Bălți, Arina Spătaru, a venit împreună cu o parte din familie. „Desigur că am votat pentru un oraș curat, cu drumuri calitative, pentru tehnologii avansate de prelucrare a deșeurilor, pentru atragerea noilor investiții,  pentru o medicină calitativă, pentru noi locuri de muncă pentru tineret, pentru susținerea mediului de afaceri din Bălți. Am votat pentru alegeri, pentru dreptate, pentru demnitate și adevăr, pentru fiecare bălțean în fiecare zi, nu numai în zilele de alegeri”, a spus Arina Spătaru. 

Iar candidatul Partidului Nostru, Nicolai Grigorișin, a spus că și-a dat votul pentru ca „Bălțiul să se dezvolte, ca să nu ne întoarcem în trecutul corupt, să mergem doar înainte”.

A venit însoțit de băiatul cel mare, care recent a împlinit 18 ani și a participat, astfel, pentru prima dată la alegeri. „Am votat pentru dezvoltarea orașului meu”, a menționat acesta.

S-a prezentat de dimineață la secția de votare și candidatul independent Elena Grițco. „Am votat pentru ca Bălțiul să rămână un oraș liber, o zonă liberă de regimul Plahotniuc. Am votat pentru ca municipiul Bălți să fie un oraș care, din 2015 până în prezent, a arătat o dezvoltare și am votat pentru ca această dezvoltare să continue”, a declarat Elena Grițco. 

Simion Guțu, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la Primăria Bălți și-a exercitat astăzi dreptul la vot la secția de votare nr. 52 din municipiu.

„Am votat pentru Bălți, ca orașul nostru să fie mai curat, un oraș modern. Am votat ca locuitorii municipiului Bălți să nu mai fie ostatici ai luptelor politice”, a spus Guțu. În opinia acestuia, unii oameni sunt „speriați și dezamăgiți” și „nu au încredere” în politicieni.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!