Slusari îi răspunde adversarului lui Năstase: Nu Ceban ne face agenda

Slusari îi răspunde adversarului lui Năstase: Nu Ceban ne face agenda

„Nu Ceban este cel care ne face agenda”. Cu această reacție a venit vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, după ce socialistul Ion Ceban l-a provocat pe Andrei Năstase la câte o dezbatere publică în fiecare zi, în vederea turului II al alegerilor locale noi din municipiului Chișinău. Într-o postare pe Facebook, Slusari afirmă că cei doi  se vor întâlniri la dezbaterile organizate de presă. „Până acum n-am omis nici o confruntare electorală”, a adăugat el.

„Ion Ceban vrea să discute zilnic cu Andrei Năstase despre problemele orașului. Nici o problemă. Dar nu este Ceban cel care ne face agenda. Ne vom întîlni la toate dezbateri, care vor organiza mass-media. Pînă acum n-am omis nici o confruntare electorală.

Totodată, candidatul plahosocialist un pic a greșit cu interlocutorul. El trebuia să raporteze în primul rând orașenilor de ce capitala a degradat în perioada când dânsul a fost șeful celei mai mare fracțiuni în Consiliul municipal. Care după câteva acțiuni de piar, permanent vota pentru buget, știind câți bani să pierd din cauza administrării proaste a patrimoniului municipal. Care niciodată n-a propus inventarierea cuprinzătoare a tuturor terenurilor și clădirilor, aflate în proprietatea publică a capitalei și un program punctual de gestionare a bunurilor municipale”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Tot el repetă fiecare zi mantra despre discutarea problemeor orașului fără geopolitică. Platforma DA, chiar fiind un partid proeuropean, în permanența a pledat pentru consolidarea societății și soluționarea prioritară a problemelor comune pentru oameni, care nu au tangența cu geopolitica. Vorbim aici de sărăcia, corupția, hoția mare la nivelul de stat, exodul masiv al cetățenilor noștrii.

Dar anume PSRM este un partid cu ideologia exclusiv geopolitică, care a venit în Parlament cu un mesaj categoric antieuropean, care a aprofundat substanțial dezbinarea societății. Anume omul lui Plahotniuc Igor Dodon după obținerea halatului Prezident și dreptul la braconaj, în loc să se ocupe cu problemele social-economice ale tuturor cetățenilor, s-a concentrat pe steaguri și declarațiile sterile antieuropene și românofobe.

Iar acum, după 5 ani de activitatea „fructuoasă” a partidului socialiștilor privind dezbinarea societății pe criteriul geopolitic, tovarăș Ceban se plânge că acest bumerang se întoarce și îl pălește în ceafă. За что боролись, на то и напоролись”, a mai scris vicepreședintele partidului Platforma DA.

Vezi și: „Andrei, vino, nu te teme”. Ceban îi dă întâlnire lui Năstase la Arcul de Triumf pentru a iniția dezbaterile

Amintim că astăzi Ion Ceban a susținut o conferință de presă în care l-a chemat la dezbateri zilnice pe contracandidatul său, Andrei Năstase, iar prima dezbatere propune să fe în fața Arcului de Triumf din Capitală. Aici, Ceban vrea să discute cu Năstase despre corupție. El promite că va veni chiar dacă oponentul său va evita dezbaterea.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal