Televiziune digitală Moldtelecom cu cele mai multe canale HD şi Internet fix la viteză de 100 Mbps la doar 95 lei/lună pentru primele 6 luni de la conectare

Televiziune digitală Moldtelecom cu cele mai multe canale HD şi Internet fix la viteză de 100 Mbps la doar 95 lei/lună pentru primele 6 luni de la conectare

Vara aceasta Moldtelecom îţi oferă cele mai multe cadouri. Profită acum de cea mai bună ofertă şi bucură-te de televiziune digitală cu cele mai multe canale HD şi Internet fix la viteză de 100 Mbps la doar 95 lei pe lună pentru primele 6 luni de la conectare. În plus, primeşti conectare la domiciliu, mediabox şi echipament wifi - absolut gratuit, iar serviciul Multiscreen şi video biblioteca Megogo incluse în pachet, ca să petreci cele mai frumoase seri alături de cei dragi, urmărind filme şi emisiuni într-o calitate excepţională.

În această perioadă, când timpul e perfect pentru activităţi distractive în aer liber, serile se încheie în mod relaxant alături de familie. De aceea timpul petrecut alături de cei dragi e întotdeauna mai plăcut, când ai la dispoziţie un conţinut TV diversificat şi conexiune la Internet pentru multitudinea de activităţi captivante online.

La doar 95 lei pe lună, te bucuri de 190 de canale TV cu un conţinut bogat, potrivit pe gustul fiecărui membru al familiei. Ai canale TV autohtone, internaţionale, 36 dintre ele în format HD, care îţi vor pune la dispoziţie cele mai noi şi apreciate filme Hollywood, blockbustere, comedii de primă clasă, emisiuni de divertisment, documentare fascinante despre natură, istorie, 24 H de hituri muzicale şi desigur cele mai îndrăgite emisiuni şi desene animate pentru copii.

Publicitate

În plus, ai serviciul Multiscreen şi video biblioteca Megogo incluse gratuit în pachet. Cu serviciul Multiscreen vizionezi canalele preferate oricând şi de oriunde ai fi, direct de pe smartphone, tabletă sau laptop. Nu vei rata meciurile importante de fotbal, concursurile muzicale, iar copii vor avea mereu o sursa de distracţie când sunteţi în transport. Serviciul Megogo, îţi oferă, de cealaltă parte, o mulţime de filme, emisiuni, show-uri tv şi desene animate fără pauze de publicitate.

Şi asta nu e tot. Televiziunea digitală de la Moldtelecom îţi pune la dispoziţie funcţii interactive: pauză, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programe favorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare şi a subtitrărilor precum şi o telecomandă unică.

Conectarea serviciilor este gratuită, la domiciliu, iar mediabox-ul şi echipamentul wifi le primeşti CADOU.

Alege pachetul care ţi se potriveşte cel mai bine:

...

Oferta este valabilă până la 15 august şi disponibilă pentru blocurile locative care sunt conectate la reţea de fibră optică.

Sună acum la 1180 şi profită de cea mai bună ofertă.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluții mobile, fixe internet și TV integrate

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal