„În continuare voi depune tot efortul să fiu un deputat la fel de bun, precum a fost doamna Ciobanu în calitate de pedagog”, a scris Țuțu pe pagina sa de Facebook, atașând o poză în care discută cu Maria Ciobanu.

Precizăm că la 22 februarie 2018, imediat după ce Constantin Țuțu a prezentat pentru prima oară un proiect de lege de la tribuna Parlamentului, Maria Ciobanu l-a criticat pentru prestație: „Iată domnule Țuțu ce înseamnă a nu cunoaște limba română! Și eu vă sugerez colegial: faceți niște exerciții de lectură înainte de a veni la tribuna centrală. Ați schimonosit astăzi o sumedenie de cuvinte, fapt inadmisibil în Parlamentul Republicii Moldova”.

Coincidență sau nu, dar a doua zi deputata a anunțat că a primit un apel telefonic aproape de miezul nopți și ar fi fost amenințată că dacă „mai deschide gura în Parlament, va fi pentru ultima oară”. Ciobanu a depus o plângere la Procuratura Generală.

Vezi și: FOCUS. Debutul lui Țuțu la tribuna Parlamentului, luat peste picior. Ciobanu: Faceți lecții de lectură! Candu: Ați uitat de omenie

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!