„Știu că dincolo de farmecul personal, dincolo de înțelepciunea de care ai dat dovadă în cele mai vitrege vremuri pentru țara noastră, dincolo de eleganța ta inconfundabilă, se regăsește o personalitate puternică, cu o neîndoielnică verticalitate, un om integru, merituos și de încredere. Cu ocazia zilei de naștere, îți doresc din tot sufletul putere, rezistență și energie pentru a realiza tot ceea ce ne dorim în numele oamenilor și societății noastre dornice de schimbare, de edificare a unui stat de drept și a revenirii la democrație și normalitate. Suntem împreună pe acest drum al speranței și îmi doresc să-l parcurgem cu demnitate pentru a onora creditul de încredere al oamenilor. Am toată certitudinea că împreună vom reuși! La mulți ani fericiți la noi, Acasă!”, a scris Năstase pe pagina sa.

Maia Sandu s-a născut în 1972 la Risipeni, r. Fălești. Între anii 1989 și 1994 ea a studiat la Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Facultatea Management. Din 1995 până în 1998 a studiat relații internaționale la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. În perioada 2009−2010 a studiat la Harvard Kennedy School of Government (SUA), obținând titlul de Master în administrație publică. Între 2010 și 2012, Maia Sandu a activat în calitate de consilier al Directorului Executiv la Banca Mondială, în Washington DC, SUA, revenind apoi în R. Moldova pentru a ocupa fotoliul de ministru al Educației.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!