„Sfârșitul a fost ca șotul meu timp de o oră a fost agresat fizic, bătut cu putere de către „campionii” care reprezintă țara noastră. [...] Numele campionului este Aurel Ignat”, a scris femeia. 

Aurel Ignat este campion al Republicii Moldova la K1. În decembrie 2016 acesta a primit centura de campion mondial, la categoria de 85 de kg, versiunea KOK, de la Constantin Țuțu, care a declarat atunci că renunță la ringul de lupte în favoarea sălii de ședințe a Parlamentului. Asta după ce Ignat a câştigat piramida la Gala KOK World Grand Prix, care a avut loc la Chişinău pe 11 decembrie 2016. 

La începutul lunii mai, Ignat a participat la campionatul de Muaythai din Minsk, unde a ocupat locul trei.  

Aurel Ignat are 23 de ani.  

Numele lui Ignat este menționat și de unii internauți în comentarii la mesajul postat de soția răposatului. Pe profilul său de Facebook, Aurel Ignat a distribuit în ultimele zile mai multe postări cu icoane și texte biblice.    

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!