VIDEO. Șoferul care s-a urcat beat la volan, cauzând moartea copilului său de trei luni: E o pedeapsă pentru toată viața

VIDEO. Șoferul care s-a urcat beat la volan, cauzând moartea copilului său de trei luni: E o pedeapsă pentru toată viața

Cel care a cauzat tragicul accident ce a avut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe str. Albișoara din Capitală a răspuns în fața camerei video întrebărilor reporterului Publika TV. Fiind în stare de ebrietate și cânducând cu viteză excesivă, acesta s-a izbit într-un panou publicitar de pe marginea drumului, cauzând moartea bebelușului său de câteva luni.

Iată câteva dintre declarațiile lui:

„Am patru copii, dintre care s-a întâmplat... eram în stare de ebrietate. Nu am vrut să fac toate astea. Dar cu soţia era şi copilul mic care a decedat. Încă am trei copii la întreţinere şi soţia însărcinată.

Publicitate

Am ieşit de pe strada Vasile Alecsandri şi am pornit pe Albişoara. Din senin am pierdut controlul şi ceva mi-a părut că dintr-o parte mă loveşte şi am luat-o pe trotuar şi am ajuns drept în stâlp. Am văzut numai cum sticla din faţă era toată stricată.

[...] Am băut bere. Eram şi obosit, în ziua ceea am fost şi la lucru, am lucrat la părinţi şi la şef am fost acasă. Eram obosit foarte tare. De la 8 seara până la 1 noaptea am consumat bere. Eu am luat două butelii de bere, apoi s-a mai adus. Am băut vreo 2-3 litri de bere. Şi eram foarte obosit şi m-am îmbătat repede.

[...] E prima dată când am urcat în stare de ebrietate. Maşina e luată în credit acum trei luni de zile. M-a împins cel rău să mă urc la volan, dar nu voiam să mă urc.

Soţia e lovită puternic la ochi. Cristian (n.r. - bebeluşul de trei luni decedat în urma accidentului) e al cincilea copil. Al patrulea copil a decedat în timpul naşterii.

Prima dată am băut şi am urcat la volan. Nu m-am gândit că aşa o să se întâmple. Pentru mine e o pedeapsă pentru toată viaţa. Accidentul ăsta e o pată pe viaţă şi nu se va uita niciodată.

[...] Am aflat abia sâmbătă că soţia e însărcinată”, a spus bărbatul.

Imagini Publika TV:

<iframe width="650" height="320" src="https://www.publika.md/embed/5066208" border="no" frameBorder="0" scrolling="no" ></iframe>

Vezi și: Accident tragic pe str. Albișoara. Un copil de câteva luni a murit după ce tatăl său, fiind beat, s-a izbit cu mașina într-un panou publicitar

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal