Aurel Ignat este campion al Republicii Moldova la K1. În decembrie 2016 acesta a primit centura de campion mondial, la categoria de 85 de kg, versiunea KOK, de la Constantin Țuțu, care a declarat atunci că renunță la ringul de lupte în favoarea sălii de ședințe a Parlamentului. Asta după ce Ignat a câştigat piramida la Gala KOK World Grand Prix, care a avut loc la Chişinău pe 11 decembrie 2016. 

În dimineața zilei de 25 mai un bărbat de 30 de ani a decedat la Spitalul de Urgență din capitală după ce o săptămână mai devreme a fost bătut crunt în fața unui club de noapte și a unui centru comercial din centrul Chișinăului.

Poliția a reținut în weekend doi bărbați, ambii sportivi K1, pe marginea acestui caz. Este vorba de Mihai Pârgaru și Aurel Ignat. Au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!