„Solicităm audierea ministrului Alexandru Jizdan în legătură cu bătaia din fața unui club de noapte. Îngrijorarea noastră vine de la faptul că cetățenii au fost informați tardiv de MAI despre acest caz și asta s-a produs abia după ce informația a apărut în mass-media. Ne interesează de ce poliția nu a oferit informații, de ce agenții de pază nu au curmat bătaia, s-a încălcat sau nu cadrul legal, ce firmă de pază era aceea. Ne îngrijorează și informațiile din media care îl arată în lumină negativă pe decedat”, a citit Cobzac.

Propunerea a fost supusă votului și nu a fost nici comentată, nici susținută.

Amintim că bătaia cu final letal a avut loc la mijlocul lunii mai. Atunci, tânărul de 30 de ani pe nume Sergiu Bejenari a ajuns în comă, iar apoi a decedat după ce ar fi fost bătut crunt de niște sportivi K1. Poliția a reținut doi suspecți, care se află în arest preventiv. Ambii sunt sportivi K1: Mihai Pârgaru și Aurel Ignat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!